Henkilöasiakkaat

Uutisia henkilöasiakkaille

Uutisarkisto >>

Katso kaikki
  • 14. syyskuuta 2021

    Hyvinvointia ja opiskelukykyä ruokailusta – korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuositus

    Valtion ravitsemusneuvottelukunta ja Kela järjestävät yhdessä Hyvinvointia ja opiskelukykyä ruokailusta – korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuositus -julkistamistilaisuuden Päivä: keskiviikko…

    Hyvinvointia ja opiskelukykyä ruokailusta – korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuositus
  • 9. syyskuuta 2021

    Käytä avointa tietoa ruokamyrkytysepidemioista Suomessa

    Vuonna 2020 Suomessa raportoitiin 36 ruokamyrkytysepidemiaa, joissa sairastui 594 henkilöä. Tämän ja muuta kiinnostavaa tietoa ruokamyrkytysepidemioista löydät nyt Ruokaviraston…

    Käytä avointa tietoa ruokamyrkytysepidemioista Suomessa
  • 7. syyskuuta 2021

    Gluteenittomien leipomotuotteiden lisäaineessa etyleenioksidijäämiä (3)

    Useat yritykset ovat ilmoittaneet vetäneensä myynnistä ja asiakkailtaan gluteenittomia leipomotuotteita. Raaka-ainetoimittajalta saadun tiedon mukaan näiden erien valmistukseen käytetyssä…

    Gluteenittomien leipomotuotteiden lisäaineessa etyleenioksidijäämiä (3)
  • 3. syyskuuta 2021

    Gluteenittomien leipomotuotteiden lisäaineessa etyleenioksidijäämiä (2)

    Fazer Leipomo Oy on ilmoittanut vetäneensä kaupoista gluteenittomia leipomotuotteita. Raaka-ainetoimittajalta saadun tiedon mukaan näiden erien valmistukseen käytetyssä ksantaanikumissa (E415) on…

    Gluteenittomien leipomotuotteiden lisäaineessa etyleenioksidijäämiä (2)
  • 2. syyskuuta 2021

    Gluteenittomien leipomotuotteiden lisäaineessa etyleenioksidijäämiä

    Porokylän Leipomo Oy on ilmoittanut vetäneensä kaupoista gluteenittomia leipomotuotteita. Raaka-ainetoimittajalta saadun tiedon mukaan näiden erien valmistukseen käytetyssä ksantaanikumissa (E415) on…

    Gluteenittomien leipomotuotteiden lisäaineessa etyleenioksidijäämiä