-
17. syyskuuta 2020
Älä pakasta sulaneita elintarvikkeita uudelleen
-
2. syyskuuta 2020
Herkutellaan metsäsienillä
-
10. kesäkuuta 2020
Sinisistä Dipper-patukoista ei löytynyt määräystenvastaisia ainesosia
-
27. toukokuuta 2020
Ruokavirasto selvittää Dipper-patukoista tehtyjä ilmoituksia
-
5. maaliskuuta 2020
Tarttuuko COVID-19 koronavirus elintarvikkeiden tai eläinten välityksellä?
-
31. tammikuuta 2020
Nykytiedon mukaan Wuhanin koronavirus ei tartu elintarvikkeiden välityksellä – muista silti käsitellä ruokaa hygieenisesti
-
4. heinäkuuta 2019
Elintarvikeketjun turvallisuus ja laatu Suomessa edelleen korkealla tasolla
-
20. kesäkuuta 2019
Suomalaiset luottavat viranomaisten ja myös viljelijöiden, teollisuuden ja kaupan antamiin tietoihin elintarvikkeiden riskeistä
-
18. kesäkuuta 2019
Ruokavirasto puuttui ravintolisän virheelliseen markkinointiin
-
17. kesäkuuta 2019
Norovirus oli yleisin elintarvike- ja vesivälitteisten epidemioiden aiheuttaja Suomessa vuosina 2014-16 - käsienpesu on tärkeä keino ehkäistä epidemioita
-
28. helmikuuta 2019
Paista jauhelihapihvit läpikypsiksi
-
31. tammikuuta 2019
Puolan rikollisen teurastamon lihaa ei ole päätynyt kuluttajille
-
30. tammikuuta 2019
Puolalaisen naudanlihan selvitykset jatkuvat
-
29. tammikuuta 2019
Puolalaisen teurastamon rikollinen toiminta lopetettiin
-
28. tammikuuta 2019
Ruokavirasto selvittää puolalaisen lihan tuontia Suomeen
Uutisarkisto elintarvikkeisiin liittyvistä uutisista
Sivu on viimeksi päivitetty 12.3.2020