• Etusivu
  • Laboratoriopalvelut
  • Vertailulaboratoriot
  • Ohjeita laboratorioille
  • Suositeltavat menetelmät

Suositeltavat menetelmät

Ruokavirasto ylläpitää luetteloa virallisessa valvonnassa ja virallisessa omavalvonnassa käytettävistä mikrobiologisista menetelmistä sekä lihantarkastuksessa käytettävistä menetelmistä.

Luettelo sisältää mikrobikriteeriasetuksen (EY 2073/2005) edellyttämät menetelmät sekä niille vaihtoehtoiset menetelmät ja lisäksi lihantarkastusasetuksen (MMMa 1470/2011 ) mukaiset menetelmät.

  • Suositeltavien menetelmien luettelo (docx)
  • Lihantarkastuksessa käytettäviä menetelmiä (pdf)
 

Lisätietoa

Laboratoriopalvelut

Sivu on viimeksi päivitetty 5.7.2019

Ruokavirasto

PL 100
00027 RUOKAVIRASTO

Yhteystiedot
Palaute
Tietosuojailmoitus
Saavutettavuusseloste
Tietoa sivustosta

Evästeasetukset

 


Vaihde 029 530 0400