Exportträning ger vägkost för internationalisering

Exportträningskurs för livsmedelsbranschen 28.3.2023

Livsmedelsverkets och Business Finlands program Food from Finland gemensamma exportträningen för livsmedelsbranschen arrangerades i mars 2023.

Presentationer:

Ruokaviraston vientiterveiset (pdf)
Vientijaoston päällikkö Jenni Kiilholma, Ruokavirasto

Food from Finland -ohjelman tervehdys (pdf)
Ohjelmajohtaja Esa Wrang, Business Finland, Food from Finland -ohjelma

Terveiset maailmalta – Pakkausmerkinnät Kiinassa, Japanissa ja Koreassa

Pakkausmerkintävaatimukset Kiinan-viennissä (pdf)
Maatalousattasea Anna-Stiina Antola, Suomen suurlähetystö, Peking, Kiina
Elintarvikkeiden pakkausmerkinnät Etelä-Koreassa ja Japanissa (pdf)
Maatalousattasea Juhani Vuento, Suomen suurlähetystö, Soul, Etelä-Korea ja Tokio, Japani

Mitä pakkaus kertoo elintarvikkeesta?

Yleiset pakkausmerkinnät (pdf)
Erityisasiantuntija Tuulikki Lehto, Ruokavirasto
Tuotetietojen digitaaliset mahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa (pdf)
Hankepäällikkö Satu Hulkkonen, GS1/Food Data Finland
Pauligin Nutri-Scoreen perustuva ravitsemusviitekehys ja sen käyttö (pdf)
Director Lea Rankinen, Sustainability & Public Affairs, Paulig Group

Kokemuksia uuselintarvikelainsäädännöstä EU markkinoille – vinkkejä yrityksille (pdf)
Research Team Leader Kaisu Riihinen, VTT

Suomalaisen ruuan maakuva (pdf)
Viestintäasiantuntija Taina Saahko, Maa- ja metsätalousministeriö ja yksikönpäällikkö Laura Kamras, Ulkoministeriö

Exportträningskurs för livsmedelsbranschen 5.4.2022 klo 9.00 - 11.00

Presentationer:

Ruokaviraston vientiterveiset (pdf)
Jaostopäällikkö Tuula Lundén, Ruokavirasto

Missä ovat suomalaisen elintarvikeviennin vahvuudet, kehittämistarpeet ja tulevaisuuden mahdollisuudet? (pdf)
Ohjelmajohtaja Esa Wrang, Business Finland, Food from Finland -ohjelma

Elintarvikkeiden tuotanto-, vienti- ja markkinapotentiaaliraportti (pdf)
Erikoistutkija Csaba Jansik, Luonnonvarakeskus

Green Day -konsepti: kasvipohjaiset innovatiiviset tuotteet vientimarkkinoille (pdf)
Network Lead Annaleena Soult, Business Finland, Food from Finland -ohjelma

Maatalousattaseat elintarvikeviennin tukena maailmalla  
Elintarvikevienti Kiinaan (pdf), Anna-Stiina Antola, Kiina  
Etelä-Korean ja Japanin elintarvikemarkkinat (pdf), Juhani Vuento, Etelä-Korea ja Japani
Etelä-Afrikan terveisiä (pdf), Jenni Kiilholma, Etelä-Afrikka  

Kestävällä innovaatiolla kasvuun (pdf)
Business Coach Pirjo Hakanpää, Business Finland

Hyvä tietää luomuviennistä (pdf)
Ylitarkastaja Tarja Vanninen, Ruokavirasto

 


Exportträningskurs för livsmedelsbranschen 13.4.2021 

Materialet och inspelningen av webbinariet finns i materialbankerna för programmet Food from Finland:


Exportträningskurs för livsmedelsbranschen 8.4.2020


Exportträningskurs för livsmedelsbranschen 4.4.2019

Livsmedelsverkets och Business Finlands program Food from Finland gemensamma exportträningen för livsmedelsbranschen arrangerades i april 2019.


Exportträningskurs för livsmedelsbranschen 9.4.2018

Den andra för Eviras projekt som gällde små- och medelstora företags export och Business Finlands program Food from Finland gemensamma exportträningen för livsmedelsbranschen arrangerades i april 2018.


Exportträningskurs för livsmedelsbranschen 24.3.2017

Den första för Eviras projekt som gäller små- och medelstora företags export och Finpros tillväxtprogram Food from Finland gemensamma exportträningen arrangerades i mars 2017. Den bestod av en hel del exportfakta i särskilt till företagarna riktad form.

Sidan har senast uppdaterats 30.3.2023