Vi har deltagit i evenemang och hållit presentationer om projektet, om grundandet av ett livsmedelsföretag och om dess verksamhet inom projektet under hösten 2017 och 2018.
Alla presentationer (även de som höllts på finska och på engelska) hittar du här.
Att inrätta ett företag i Finland
- Elintarvikeyrityksen perustaminen – elintarvikelainsäädännön vaatimukset (Marjo Ruusunen ja Kaisa Kukkonen, 24.1.2018 Joensuu)
- Eviras tjänster inom Pk-neuvonta, att starta ett livsmedelsföretag Förpackingspåskrifter och produktinformation (på finska) (Tiina Läikkö-Roto ja Kirsi-Helena Kanninen, 22.11.2017 Vasa)
- Tilat, toiminta ja henkilökunta (Tiina Läikkö-Roto ja Kirsi-Helena Kanninen, 14.11.2017 Vääksy)
- Stöd och information vid grundandet och bedrivande av livsmedelsföretag, Eviras nya roll då rådgivningen inom branschen förnyas (Tiina Läikkö-Roto, 31.10.2017 Ekenäs)
- Elintarvikeyrityksen perustaminen (Tiina Läikkö-Roto, Webinaari yhteistyössä Lähiruoan valtakunnallisen koordinaatiohankkeen kanssa, 6.10.2017
Inledande av restaurangverksamhet
- Ravintolan perustaminen (Tiina Läikkö-Roto, Webinaari yhteistyössä Lähiruoan valtakunnallisen koordinaatiohankkeen kanssa, 16.10.2017)
- How to Set Up a New Restaurant (Tiina Läikkö-Roto, Hub Asian Travel & Food Fair, 30.9.2017 Helsinki)
Inledande av verksamhet i en köttanläggning
- Lihalaitoksen perustaminen (Leena Oivanen 9.4.2018 Oulainen, 10.4.2018 Oulu, 11.4.2018 Kuusamo)
- Liha-alan laitoksen perustaminen (Marjo Ruusunen ja Kirsi-Helena Kanninen, 7.2.2018 Juva)
- Lihalaitoksen perustaminen (Marjo Ruusunen 25.1.2018 Jyväskylä)
- Liha-alan laitoksen perustaminen (Marjo Ruusunen, Webinaari yhteistyössä Lähiruoan valtakunnallisen koordinaatiohankkeen kanssa, 31.10.2017
Utvidgande av verksamheten på lantgården till direktförsäljning eller vidareförädling
- Maatilan tuotteiden jalostaminen ja myynti (Pirjo Korpela ja Kaisa Kukkonen 9.4.2018 Oulainen, 10.4.2018 Oulu, 11.4.2018 Kuusamo)
- Maatilan tuotteiden jalostaminen ja myynti (Pirjo Korpela ja Kaisa Kukkonen 21.3.2018 Lieto, 22.3.2018 Huittinen)
- Maatilan tuotteiden jalostaminen ja myynti (Pirjo Korpela ja Kaisa Kukkonen 22.2.2018 Kajaani)
- Maatilan tuotteiden jalostaminen ja myynti (Pirjo Korpela ja Kaisa Kukkonen 15.2.2018 Tampere)
- Maatilan tuotteiden jalostaminen ja myynti (Pirjo Korpela ja Kaisa Kukkonen 8.2.2018 Lapinlahti)
- Maatilan tuotteiden jalostaminen ja myynti (Pirjo Korpela ja Kaisa Kukkonen 5.2.2018 Kittilä, 6.2.2018 Rovaniemi)
- Maatilan tuotteiden jalostaminen ja myynti (Pirjo Korpela ja Kaisa Kukkonen 31.1.2018 Lappeenranta)
- Maatilan tuotteiden jalostaminen ja myynti (Pirjo Korpela ja Kaisa Kukkonen 25.1.2018 Jyväskylä)
- Elintarviketuotannon käynnistäminen ja laajentaminen alkutuotannossa Kauppakunnostus (Pirjo Korpela ja Kirsi-Helena Kanninen 6.11.2017 Lohja, 13.11.2017 Porvoo, 20.11.2017 Hyvinkää)
- Omien tuotteiden myynti, tilapuodin ja kahvilan perustaminen, jatkojalostuksen aloittaminen – elintarvikelainsäädännön vaatimukset (Pirjo Korpela ja Kirsi-Helena Kanninen, 5.9.2017 Juva, 6.9.2017 Pori ja 29.9.2017 Loppi)