logo - Livsmedelsverket
Tjänster
  • Första sidan
  • Privatkunder
  • Information om livsmedel
  • Frågor och svar om livsmedel

Information om livsmedel

  • Anvisningarna om hur livsmedel används på ett säkert sätt
  • Ekomat för konsumenter
  • Frågor och svar om livsmedel
  • Genetiskt modifierade livsmedel
  • Hantering och förvaring
  • Kontakta livsmedelstillsynen
  • Kosten
  • Livsmedelsförpackningar
  • Livsmedelskategorier
  • Matallergener
  • Privatpersoners verksamhet inom livsmedelsbranschen
  • Påskrifterna på livsmedelsförpackningar
  • Sammansättning
  • Tillsyn
  • Veckans nöt
  • Återkallelser

Frågor och svar om livsmedel

  • Barnmat
  • Berikning av livsmedel
  • Bestrålning av livsmedel
  • EHEC
  • Ekolivsmedel
  • Energidrycker
  • Fipronil
  • Främmande ämnen
  • Genetiskt modifierade produkter
  • Hygienpass
  • Insektmat
  • Kosttillskott
  • Kontaktmaterial
  • Köttbesiktning
  • Livsmedel för särskilda näringsändamål
  • Matallergener
  • Matförgiftningar
  • Naturliga toxiner
  • Noroviruset
  • Nya livsmedel
  • Närings- och hälsopåståenden
  • Obehandlad mjölk
  • Oiva - offentliggörandet av tillsynsinformationen
  • Påskrifter på förpackningar
  • Salmonella
  • Tillsatser
  • Växtskyddsmedel

Livsmedelsverket

PB 100
00027 LIVSMEDELSVERKET

Kontaktuppgifter
Ge respons
Användningsvillkor
Dataskydd

 


Växel +358 29 530 0400
kirjaamo@ruokavirasto.fi