logo - Livsmedelsverket
Tjänster
  • Första sidan
  • Privatkunder
  • Information om livsmedel
  • Stek hamburgerbiffar tills de är genomstekta

Stek hamburgerbiffar tills de är genomstekta

28. februari 2019

Kontrollera även på restaurang att t.ex. hamburgerbiffarna är helt genomstekta. Rått kött, i synnerhet rått malet kött, kan sprida EHEC-bakterier.

Läs mer on kött

Information om livsmedel

  • Privatpersoners verksamhet inom livsmedelsbranschen
  • Livsmedelskategorier
  • Tillsyn
  • Anvisningarna om hur livsmedel används på ett säkert sätt
  • Sammansättning
  • Hantering och förvaring
  • Ekomat för konsumenter
  • Marknadsföring
  • Genetiskt modifierade livsmedel
  • Kontakta livsmedelstillsynen
  • Livsmedelsförpackningar
  • Märkningarna på förpackningen
  • Kosten
  • Matallergener
  • Återkallelser
  • Frågor och svar om livsmedel
  • Veckans nöt

Livsmedelsverket

PB 100
00027 LIVSMEDELSVERKET

Kontaktuppgifter
Ge respons
Dataskydd
Tillgänglighetsutlåtande
Information om webbplatsen

Cookie inställningar

 


Växel +358 29 530 0400
kirjaamo@ruokavirasto.fi