6.-7.10.2020 Ajankohtaista laboratoriorintamalla

11. helmikuuta 2020

Ruokavirasto, FINAS ja Valvira järjestävät Ajankohtaista laboratoriorintamalla -koulutustilaisuuden 6.-7.10.2020. Ensimmäisenä päivänä käsitellään mm. lainsäädännön ja tutkimuksen ajankohtaisaiheita ja toisena päivänä syvennytään menetelmiin ja analytiikkaan. Koulutus on tarkoitettu Ruokaviraston hyväksymille laboratorioille, ympäristöterveydenhuollon valvontaviranomaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Koulutus on maksuton.

Tilaisuuden ohjelma julkaistaan kesäkuussa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutuspalvelu Boostissa alkaa kesäkuussa 2020, viimeinen ilmoittautumispäivä 25.9.2020. Huomioithan, että kumpaankin päivään ilmoittaudutaan erikseen. Ilmoittautumislomakkeen lisätiedoissa on ilmoitettava etäyhteydellä osallistumisesta. 

Etäyhteydet

Tilaisuuteen voi osallistua etäyhteydellä skype-neuvottelupuhelun kautta. Ruokavirasto lähettää ennen koulutusta linkin neuvottelupuheluun osallistumista varten niille, jotka ovat ilmoittautumislomakkeella kertoneet osallistuvansa etäyhteydellä. Skype-neuvottelupuhelussa on riski huonosta kuuluvuudesta ja näkyvyydestä sekä rajoitettu osallistujamäärä.

Ruokaviraston toimipisteistä ei tänä vuonna ole varattu neuvottelutiloja tilaisuuteen osallistumista varten, mutta neuvotteluhuoneiden varausmahdollisuutta voi tiedustella Taija Rissaselta. Aluehallintovirastoista, valvontayksiköistä ym. toimipaikoista osallistujia pyydetään itse varaamaan tilat osallistumista varten.

Etäyhteydellä osallistuvien tulee ehdottomasti mainita ilmoittautumisen yhteydessä, että osallistuu etäyhteydellä.

 

Tervetuloa mukaan labrapäiville!

Lisätietoja: ylitarkastaja Taija Rissanen, puhelin 029 520 4931, etunimi.sukunimi@ruokavirasto.fi