Eläinten terveyden ja hyvinvoinnin tietoaineistot (2)

Eläinten terveyden ja hyvinvoinnin tietoaineistoja käsitellään kahdessa yksikössämme

  • eläinten terveys ja lääkitseminen 
  • eläinten hyvinvointi ja tunnistaminen

Yksiköt vastaavat eläintautien ja zoonoosien torjunnasta, eläinten lääkitsemisestä ja mikrobilääkeresistenssistä, eläinten hyvinvoinnista ja tunnistamisesta sekä eläinlääkärin ammatinharjoittamisasioista. Lisäksi osasto osallistuu täydentävien ehtojen tehtävien hoitamiseen siltä osin kuin ne liittyvät osaston muihin tehtäviin sekä vastaa koordinaatiosta elintarvikeketjulinjan osalta.

Tutustu myös verkkosivuiltamme tehtäviemme hoitamiseen liittyvään neuvontaan, ohjeitukseen ja lomakkeisiin kirjoittamalla sivun ylälaidassa näkyvään hakukenttään hakusanaksi esim. tehtävän/palvelun nimi.

Aineistojen tiedonohjaussuunnitelman mukainen TOS-luokka: 04.01

Aineistotaulukot

Oheen on koottu kahteen taulukkoon tiedot lainsäädännöllä Ruokavirastolle ylläpidettäväksi säädetyistä rekistereistä ja muista tehtävien hoitamisessa syntyvistä aineistoista. Nämä muodostavat tehtävän/palvelun henkilötietovarannon (jäsennelty henkilötietoja sisältävä tietojoukko) siltä osin, kun ne sisältävät henkilötietoja. Henkilötietojen käsittelystä eläinten terveyden ja hyvinvoinnin eri tehtävien hoitamiseen liittyen löydät tarkemmin tietoja täältä

Rekisteri- ja muu aineisto -taulukot ovat peräkkäin.

Suodata taulukkonäkymää sarakkeittain. Voit myös hakea tietoja taulukosta kirjoittamalla hakusanaksi esim. "eläinten hyvinvointi" tai "hyvinvointi". Taulukkonäkymään rajautuu tällöin hakusi mukaiset aineistot. Jos haluat nähdä tietyn tehtävän aineistot kokonaisuutena, käytä kummassakin taulukossa samaa hakusanaa esim. "hyvinvointi".

Jätä tietopyyntö tämän tietoaineiston julkista tietoa sisältävistä viranomaisasikirjoistamme.

 

Rekisterit

Sivu on viimeksi päivitetty 19.2.2021