logo - Ruokavirasto
Asiointi
  • Etusivu
  • Tietoa meistä
  • Asiointi
  • Oppaat ja lomakkeet
  • Yritykset
  • Elintarvikeala
  • Lihan jäädyttäminen -ohje päivitetty

Lihan jäädyttäminen -ohje päivitetty

6. toukokuuta 2022

Rekisteröityjen elintarvikehuoneistojen osalta tulkinta on muutettu vastaamaan Euroopan komission uutta tulkintaa. Kaikissa rekisteröidyissä elintarvikehuoneistoissa saa jäädyttää lihaa, kun jäädytetty liha myydään suoraan kuluttajalle.

Lihan jäädyttäminen pdf

Ohje löytyy elintarvikehuoneistojen ohjesivulta.

Avainsanat

  • Tietoa meistä
  • Yritykset
  • Elintarvikeala

Elintarvikeala

  • Elintarvikealan oppaat
  • Oiva-arviointiohjeet
  • Alkutuotanto
  • Ravintolisät ja täydennetyt elintarvikkeet
  • Elintarvike-, lannoite- ja rehututkimus
  • Elintarvikehuoneistot
  • Erityisille ryhmille tarkoitetut elintarvikkeet
  • Kemialliset vaatimukset
  • Kuljetus
  • Laitokset
  • Mikrobiologiset vaatimukset
  • Omavalvonta
  • Pakkausmerkinnät
  • Takaisinvedot
  • Teurastus
  • Varastointi

Ruokavirasto

PL 100
00027 RUOKAVIRASTO

Yhteystiedot
Palaute
Tietosuojailmoitus
Saavutettavuusseloste
Tietoa sivustosta

Evästeasetukset

 


Vaihde 029 530 0400
kirjaamo@ruokavirasto.fi