logo - Ruokavirasto
Asiointi
  • Etusivu
  • Tietoa meistä
  • Asiointi
  • Oppaat ja lomakkeet
  • Yritykset
  • Elintarvikeala
  • Ruoan kuumana ja kylmänä tarjoilu sekä ruoan jäähdyttäminen

Ruoan kuumana ja kylmänä tarjoilu sekä ruoan jäähdyttäminen

25. toukokuuta 2021

Ohjeisiin on koottu keskeiset ruoan kuumana ja kylmänä tarjoilua sekä jäähdyttämistä koskevat vaatimukset ja neuvot. Ohjeet on julkaistu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Ravintolahygieniaa (tulostettavat ohjeet):

  • Kuumana tarjoilu pdf
  • Kylmänä tarjoilu pdf
  • Jäähdyttäminen pdf

Restauranghygien:

  • Servering av varm mat pdf
  • Servering av kall mat pdf
  • Nedkylning pdf

Restaurant hygiene:

  • Serving hot food pdf
  • Serving cold food pdf
  • Chilling pdf

Avainsanat

  • Tietoa meistä
  • Elintarvikeala
  • Yritykset

Elintarvikeala

  • Elintarvikealan oppaat
  • Oiva-arviointiohjeet
  • Alkutuotanto
  • Ravintolisät ja täydennetyt elintarvikkeet
  • Elintarvike-, lannoite- ja rehututkimus
  • Elintarvikehuoneistot
  • Erityisille ryhmille tarkoitetut elintarvikkeet
  • Kemialliset vaatimukset
  • Kuljetus
  • Laitokset
  • Mikrobiologiset vaatimukset
  • Omavalvonta
  • Pakkausmerkinnät
  • Takaisinvedot
  • Teurastus
  • Varastointi

Ruokavirasto

PL 100
00027 RUOKAVIRASTO

Yhteystiedot
Palaute
Tietosuojailmoitus
Saavutettavuusseloste
Tietoa sivustosta

Evästeasetukset

 


Vaihde 029 530 0400
kirjaamo@ruokavirasto.fi