Tehtävämme Ruokavirastossa ovat valtakunnallisia ja kansainvälisiä. Toimimme vuorovaikutteisesti maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalan yhteistyöverkostossa ja teemme läheistä yhteistyötä muiden EU-jäsenmaiden ja EU:n toimielinten kanssa.
Teemme työtä, joka on
- tarkoituksenmukaisesti järjestettyä
- innostavasti johdettua
- asiantuntemusta haastavaa
- sosiaalisesti palkitsevaa.
Panostamme osaamisen kehittämiseen ja johtamiseen sekä laadukkaaseen esimiestyöhön.
Palveluksessamme on muun muassa laaja-alaisia eläintautien sekä maa- ja metsätalouden asiantuntijoita, elintarviketurvallisuuden ja -valvonnan osaajia, lihantarkastus- ja teurastamohygienian ammattilaisia.
Monipaikkaisen virastomme toiminta kattaa koko Suomen:
- toimipaikkoja noin 20 paikkakunnalla
- päätoimipaikka Seinäjoki
- suurin toimipaikka Helsinki
- muut isoimmat toimipaikat: Loimaa, Kuopio ja Oulu
- teurastamopaikkakunnilla eri puolilla Suomea noin sata työntekijää lihantarkastustehtävissä.
Avoimet työpaikat ja harjoittelupaikat
Ilmoitamme avoimista työpaikoista valtiolle.fi-palvelussa. Ruokaviraston avoimet työpaikat löytyvät palvelusta ID-numerolla tai tehtävänimikkeellä. Valtiolle.fi-palvelussa voit myös jättää avoimen hakemuksen. Avoimia työpaikkoja voit seurata palvelun hakuvahdin avulla.
Tarjoamme vuosittain harjoittelupaikkoja korkeakouluharjoittelijoille.
Kerromme avoimista yliopistoharjoittelupaikoista yliopistojen omilla foorumeilla ja
aarresaari.net-palvelussa. Voit tiedustella harjoittelupaikkoja myös suoraan osastoilta tai lähettää avoimen hakemuksen joko valtiolle.fi-palvelun kautta tai kirjaamoomme (kirjaamo@ruokavirasto.fi).