Työpaikat

Tehtävämme Ruokavirastossa ovat valtakunnallisia ja kansainvälisiä. Toimimme vuorovaikutteisesti maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalan yhteistyöverkostossa ja teemme läheistä yhteistyötä muiden EU-jäsenmaiden ja EU:n toimielinten kanssa.

Teemme työtä, joka on

  • tarkoituksenmukaisesti järjestettyä
  • innostavasti johdettua
  • asiantuntemusta haastavaa
  • sosiaalisesti palkitsevaa.

Panostamme osaamisen kehittämiseen ja johtamiseen sekä laadukkaaseen esimiestyöhön.

Palveluksessamme on muun muassa laaja-alaisia eläintautien sekä maa- ja metsätalouden asiantuntijoita, elintarviketurvallisuuden ja -valvonnan osaajia, lihantarkastus- ja teurastamohygienian ammattilaisia.

Monipaikkaisen virastomme toiminta kattaa koko Suomen:

  • toimipaikkoja noin 20 paikkakunnalla
  • päätoimipaikka Seinäjoki
  • suurin toimipaikka Helsinki
  • muut isoimmat toimipaikat: Loimaa, Kuopio ja Oulu
  • teurastamopaikkakunnilla eri puolilla Suomea noin sata työntekijää lihantarkastustehtävissä.

Avoimet työpaikat ja harjoittelupaikat

Ilmoitamme avoimista työpaikoista valtiolle.fi-palvelussa. Ruokaviraston avoimet työpaikat löytyvät palvelusta ID-numerolla tai tehtävänimikkeellä. Valtiolle.fi-palvelussa voit myös jättää avoimen hakemuksen. Avoimia työpaikkoja voit seurata palvelun hakuvahdin avulla.

Valtio työnantajana -video

Tarjoamme vuosittain harjoittelupaikkoja korkeakouluharjoittelijoille.

Kerromme avoimista yliopistoharjoittelupaikoista yliopistojen omilla foorumeilla ja
aarresaari.net-palvelussa. Voit tiedustella harjoittelupaikkoja myös suoraan osastoilta tai lähettää avoimen hakemuksen joko valtiolle.fi-palvelun kautta tai kirjaamoomme (kirjaamo@ruokavirasto.fi).

Avoimet työpaikat

2. maaliskuuta 2021 Korkeakouluharjoittelija

28. helmikuuta 2021 Yliopistoharjoittelija

28. helmikuuta 2021 Jaostopäällikkö, rehujaosto

28. helmikuuta 2021 Jaostopäällikkö, elintarvikkeiden koostumusjaosto

28. helmikuuta 2021 Laboratoriomestari

25. helmikuuta 2021 Johtava lakimies

21. helmikuuta 2021 Laborantti

18. helmikuuta 2021 Laborantti

14. helmikuuta 2021 Yliopistoharjoittelija/ elintarvikkeiden koostumus

14. helmikuuta 2021 Yliopistoharjoittelija/ rehujen turvallisuus

18. tammikuuta 2021 Järjestelmäsuunnittelija (hakuaikaa jatkettu)

Sivu on viimeksi päivitetty 22.5.2019