Tehtävämme Ruokavirastossa ovat valtakunnallisia ja kansainvälisiä. Toimimme vuorovaikutteisesti maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalan yhteistyöverkostossa ja teemme läheistä yhteistyötä muiden EU-jäsenmaiden ja EU:n toimielinten kanssa.
Teemme työtä, joka on
- tarkoituksenmukaisesti järjestettyä
- innostavasti johdettua
- asiantuntemusta haastavaa
- sosiaalisesti palkitsevaa.
Panostamme osaamisen kehittämiseen ja johtamiseen sekä laadukkaaseen esimiestyöhön.
Palveluksessamme on muun muassa laaja-alaisia eläintautien sekä maa- ja metsätalouden asiantuntijoita, elintarviketurvallisuuden ja -valvonnan osaajia, lihantarkastus- ja teurastamohygienian ammattilaisia.
Monipaikkaisen virastomme toiminta kattaa koko Suomen:
- toimipaikkoja noin 20 paikkakunnalla
- päätoimipaikka Seinäjoki
- suurin toimipaikka Helsinki
- muut isoimmat toimipaikat: Loimaa, Kuopio ja Oulu
- teurastamopaikkakunnilla eri puolilla Suomea noin sata työntekijää lihantarkastustehtävissä.
Avoimet työpaikat ja harjoittelupaikat
Ilmoitamme avoimista työpaikoista valtiolle.fi-palvelussa. Ruokaviraston avoimet työpaikat löytyvät palvelusta ID-numerolla tai tehtävänimikkeellä. Valtiolle.fi-palvelussa voit myös jättää avoimen hakemuksen. Avoimia työpaikkoja voit seurata palvelun hakuvahdin avulla.
Tarjoamme vuosittain harjoittelupaikkoja myös korkeakouluharjoittelijoille.
Huomioithan, että tavallinen, suojaamaton sähköposti ei ole tietoturvallinen. Lähetä salassa pidettävät tai muuten arkaluontoiset asiakirjat Ruokavirastoon Turvaviesti-palvelussa. Turvaviestillä voit lähettää myös isoja liitetiedostoja.