Työpaikat

Tehtävämme Ruokavirastossa ovat valtakunnallisia ja kansainvälisiä. Toimimme vuorovaikutteisesti maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalan yhteistyöverkostossa ja teemme läheistä yhteistyötä muiden EU-jäsenmaiden ja EU:n toimielinten kanssa.

Teemme työtä, joka on

  • tarkoituksenmukaisesti järjestettyä
  • innostavasti johdettua
  • asiantuntemusta haastavaa
  • sosiaalisesti palkitsevaa.

Panostamme osaamisen kehittämiseen ja johtamiseen sekä laadukkaaseen esimiestyöhön.

Palveluksessamme on muun muassa laaja-alaisia eläintautien sekä maa- ja metsätalouden asiantuntijoita, elintarviketurvallisuuden ja -valvonnan osaajia, lihantarkastus- ja teurastamohygienian ammattilaisia.

Monipaikkaisen virastomme toiminta kattaa koko Suomen:

  • toimipaikkoja noin 20 paikkakunnalla
  • päätoimipaikka Seinäjoki
  • suurin toimipaikka Helsinki
  • muut isoimmat toimipaikat: Loimaa, Kuopio ja Oulu
  • teurastamopaikkakunnilla eri puolilla Suomea noin sata työntekijää lihantarkastustehtävissä.

Avoimet työpaikat ja harjoittelupaikat

Ilmoitamme avoimista työpaikoista valtiolle.fi-palvelussa. Ruokaviraston avoimet työpaikat löytyvät palvelusta ID-numerolla tai tehtävänimikkeellä. Valtiolle.fi-palvelussa voit myös jättää avoimen hakemuksen. Avoimia työpaikkoja voit seurata palvelun hakuvahdin avulla.

Valtio työnantajana -video

Tarjoamme vuosittain harjoittelupaikkoja korkeakouluharjoittelijoille.

Kerromme avoimista yliopistoharjoittelupaikoista yliopistojen omilla foorumeilla ja
aarresaari.net-palvelussa. Voit tiedustella harjoittelupaikkoja myös suoraan osastoilta tai lähettää avoimen hakemuksen joko valtiolle.fi-palvelun kautta tai kirjaamoomme (kirjaamo@ruokavirasto.fi).

Avoimet työpaikat

6. marraskuuta 2019 Kehittämisasiantuntija

25. lokakuuta 2019 Tarkastuseläinlääkäri