logo - Ruokavirasto
Asiointi
  • Etusivu
  • Yritykset
  • Elintarvikeala
  • Elintarvikealan yhteiset vaatimukset

Elintarvikealan yhteiset vaatimukset

Elintarvikkeiden alkutuotantoa, valmistusta, myyntiä ja ravintolatoimintaa koskevat yleiset ohjeet löydät täältä.

 

 

Lisätietoa

Hygieniapassi

Elintarvikkeiden turvallisen käytön ohjeet

Sivu on viimeksi päivitetty 16.10.2020

Elintarvikeala

  • Elintarvikealan yhteiset vaatimukset
    • Varautuminen säteilyvaaratilanteisiin
    • Omavalvonta
    • Elintarvikelainsäädännön joustavuus
    • Hygieniapassi
    • Elintarvikehygienia
    • Kansalliset laatujärjestelmät
    • Hävikkiruoka
    • Tietosuoja-asiat elintarvikealalla
    • Valvonta
    • Usein kysyttyä COVID-19 koronaviruksesta elintarvikealan yrityksille
    • Toiminta ruokamyrkytysepäilyssä
    • Varautuminen afrikkalaiseen sikaruttoon
  • Elintarvikeyrityksen perustaminen
  • Elintarvikkeiden alkutuotanto
  • Valmistus
  • Myynti
  • Kuljetus
  • Teurastus
  • Interventiovarastointi ja yksityinen varastointi
  • Luomutuotteet
  • Usein kysyttyä elintarvikealasta ja sanojen selityksiä
  • Uutiskirje elintarvikealan yrityksille

Ruokavirasto

PL 100
00027 RUOKAVIRASTO

Yhteystiedot
Palaute
Tietosuojailmoitus
Saavutettavuusseloste
Tietoa sivustosta

 

 


Vaihde 029 530 0400
kirjaamo@ruokavirasto.fi