Opas ja verkkokurssi liha-alan laitoksen perustamisesta

Opiskele liha-alan laitoksen perustamiseen liittyviä asioita tarkemmin oppaan ja verkkokoulutuksen avulla

Oppaassa ja verkkokurssilla käsitellään lihaleikkaamon, raakalihavalmistelaitoksen ja jauhelihalaitoksen perustamista. 

Opas

Liha-alan laitoksen toiminnan aloittaminen -opas (pdf) on tehty selkosuomeksi. Voit lukea tai tulostaa oppaan alta myös osa kerrallaan.

Oppaan osat:

Verkkokurssi

Liha-alan laitostoiminnan aloittaminen -verkkokoulutuksessa on sama sisältö kuin oppaassa ja myös se on tehty selkosuomeksi. Verkkokoulutuksen sisältö on jaettu useampaan osaan. Kun suunnittelet liha-alan laitoksen perustamista, tutustu ihan ensiksi osiin Esittely, Perustaminen ja Tilat.

Lihalaitoksen perustaminen, verkkokurssi

Lisätiedot ja sanojen selitykset

Verkkokoulutuksessa ja oppaassa mainittuihin lisätietoihin löydät linkkejä täältä. Huomaathan, että kaikkea verkkokoulutuksessa mainittua lisätietoa ei valitettavasti ole saatavilla kaikilla kielikäännöksillä.

Verkkokoulutuksessa ja oppaassa alleviivattujen sanojen selitykset löydät täältä.

Sivu on viimeksi päivitetty 3.8.2021