logo - Ruokavirasto
Asiointi
  • Etusivu
  • Yritykset
  • Elintarvikeala
  • Elintarvikeyrityksen perustaminen
  • Toimintaan liittyviä ohjeita

Toimintaan liittyviä ohjeita

Sivuilla annetaan ohjeita elintarvikealan toiminnalle. Saat lisätietoa raaka-aineiden jäljitettävyyteen liittyvistä asioista, joustavuudesta liittyen elintarvikelainsäädännön vaatimuksiin, tärkeistä säilytys- ja tarjoilulämpötiloista, ristikontaminaation estosta ja tilojen puhtaanapidosta. Linkit ohjeisiin löydät vasemmalta.

 

Sivu on viimeksi päivitetty 29.4.2019

Elintarvikeyrityksen perustaminen

  • Rekisteröi yrityksesi elintarvikevalvontaan
  • Verkkokaupan tai muun etämyyntiyrityksen perustaminen
  • Kahvilan, ravintolan tai suurkeittiön perustaminen
  • Suurkeittiön toiminnan mahdollisuudet
  • Kala-alan laitoksen perustaminen
  • Leipomon perustaminen
  • Lihaleikkaamon, raakalihavalmistelaitoksen, jauhelihalaitoksen perustaminen
  • Maitoalan laitoksen perustaminen
  • Maatilan tuotteiden jalostamisen ja myynnin aloittaminen
  • Toimintaan liittyviä ohjeita
    • Miten huolehdit jäljitettävyydestä?
    • Mitä joustavuus on ja miten sitä sovelletaan?
    • Miten suojaat ruokaa saastumiselta?
    • Miten huolehdit lämpötiloista?
    • Tilojen siisteys
  • Yleistä yrityksen perustamisesta
  • Other languages

Ruokavirasto

PL 100
00027 RUOKAVIRASTO

Yhteystiedot
Palaute
Tietosuojailmoitus
Saavutettavuusseloste
Tietoa sivustosta

 

 


Vaihde 029 530 0400
kirjaamo@ruokavirasto.fi