logo - Ruokavirasto
Asiointi
  • Etusivu
  • Yritykset
  • Elintarvikeala
  • Rapukausi jatkuu

Rapukausi jatkuu

26. heinäkuuta 2021

Ravustuskausi alkoi 21. heinäkuuta ja jatkuu lokakuun loppuun asti.

Elävien rapujen myyjän tulee kertoa kuluttajalle rapulajin nimi, tuotantomenetelmä (pyydetty tai viljelty), pyyntialue ja pyydystyyppi.

Lue lisää elävien rapujen pyynnistä ja myynnistä

Avainsanat

  • Elintarvikeala
  • Henkilöasiakkaat
  • Tietoa elintarvikkeista

Elintarvikeala

  • Elintarvikealan yhteiset vaatimukset
  • Elintarvikeyrityksen perustaminen
  • Elintarvikkeiden alkutuotanto
  • Valmistus
  • Myynti
  • Kuljetus
  • Teurastus
  • Interventiovarastointi ja yksityinen varastointi
  • Luomutuotteet
  • Usein kysyttyä elintarvikealasta ja sanojen selityksiä
  • Uutiskirje elintarvikealan yrityksille

Ruokavirasto

PL 100
00027 RUOKAVIRASTO

Yhteystiedot
Palaute
Tietosuojailmoitus
Saavutettavuusseloste
Tietoa sivustosta

Evästeasetukset

 


Vaihde 029 530 0400
kirjaamo@ruokavirasto.fi