logo - Ruokavirasto
Asiointi
  • Etusivu
  • Yritykset
  • Elintarvikeala
  • Valmistus
  • Elintarvikeryhmät

Elintarvikeryhmät

Tähän osioon on kerätty eri elintarvikeryhmiin liittyviä lainsäädännön vaatimuksia.

Kasvikset
Ruokasienet
Kalat ja kalastustuotteet
Liha ja lihavalmisteet
Maito ja maitovalmisteet
Pakatut vedet
Levitettävät rasvat
Oliiviöljy
Hillot, hyytelö ja marmeladi
Mehut, täysmehut ja nektarit
Sokeri
Hunaja
Kahviuutteet ja sikuriuutteet
Suklaa, kaakao
Erityisille ryhmille tarkoitetut elintarvikkeet
Ravintolisät

Sivu on viimeksi päivitetty 13.8.2020

Valmistus

  • Elintarvikkeista annettavat tiedot
  • Elintarvikeryhmät
    • Kasvikset
    • Ruokasienet
    • Kalat ja kalastustuotteet
    • Liha ja lihavalmisteet
    • Maito ja maitovalmisteet
    • Pakatut vedet
    • Levitettävät rasvat
    • Oliiviöljy
    • Hillot, hyytelö ja marmeladi
    • Mehut, täysmehut ja nektarit
    • Sokeri
    • Hunaja
    • Kahviuutteet ja sikuriuutteet
    • Suklaa, kaakao
    • Erityisille ryhmille tarkoitetut elintarvikkeet
    • Ravintolisät
  • Yhteiset koostumusvaatimukset
  • Elintarvikekontaktimateriaalit
  • Höyryn turvallisuus ja vaatimustenmukaisuus
  • Elintarvikealan eläinperäiset sivutuotteet
  • Pakkaamattoman helposti pilaantuvan elintarvikkeen käsittely

Ruokavirasto

PL 100
00027 RUOKAVIRASTO

Yhteystiedot
Palaute
Tietosuojailmoitus
Saavutettavuusseloste
Tietoa sivustosta

Evästeasetukset

 


Vaihde 029 530 0400
kirjaamo@ruokavirasto.fi