Intia

Suomesta on viety Intiaan viime vuosina esimerkiksi mausteita, kidesokeria ja rehuseoksia.

Tutustu Intian vientivaatimuksiin tämän sivun tietojen ja linkkien avulla. Hae lisäksi EU:n Access2Markets-sivustolta maa- ja tuotekohtaiset tiedot esimerkiksi vientikäytännöistä ja tullitariffeista.

Elintarvikkeet

Ruokavirasto on teettänyt selvityksen elintarvikkeiden markkinoillepääsystä Intiaan. Selvitys kattaa lihatuotteet, maitotuotteet, kasviperäiset elintarvikkeet, juomat, terveystuotteet ja luomutuotteet. Voimme jakaa osia raportista suomalaisille elintarvikeyrityksille. Ota yhteyttä: vienti@ruokavirasto.fi.

Eläinperäiset tuotteet

Suomella ja Intialla ei ole kahdenvälisesti sovittuja eläinlääkintötodistuksia. Intian viranomaisten internetsivuilta löydät ohjeistuksia eläinten ja eläinperäisten tuotteiden vientimenettelystä ja todistusmalleja eri tuotteille

Eläimet, alkiot ja sukusolut

Suomella ja Intialla ei ole kahdenvälisesti sovittuja eläinlääkintötodistuksia. Intian viranomaisten internetsivuilta löydät ohjeistuksia eläinten vientimenettelystä ja todistusmalleja eri eläimille

Kasviperäiset tuotteet

Intian viranomaisten internetsivuilta löydät ohjeistuksia kasviperäisten tuotteiden vientimenettelystä ja tietoa kasvinterveysvaatimuksista.

Sivu on viimeksi päivitetty 3.11.2020