Viennin verkkokoulutus elintarvikevalvojille julkaistu

27. helmikuuta 2019

Ruokavirasto on julkaissut verkkokoulutuksen elintarvikeviennin viranomaisvaatimuksista. Vaikka kurssi on suunnattu erityisesti elintarvikeyritysten valvojille, sitä voivat hyödyntää myös kaikki muut viennistä kiinnostuneet.

Verkkokurssin osioissa käsitellään viennin perusasioita, valvojan roolia viennin mahdollistajana sekä viennissä tarvittavia todistuksia. Kurssilla ei jaeta vientitietoa yksittäisistä maista, vaan siinä keskitytään viennin kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen. Kurssimateriaalissa on paljon hyödyllisiä linkkejä myös erilaisten tietolähteiden ja neuvonnan pariin.

Kurssin voi suorittaa missä ja milloin vain – tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen ja toimivan verkkoyhteyden. Verkkokurssi on jaettu kolmeen osaan, joista yhden osan suorittamiseen kuluu noin kymmenen minuuttia. Voit valita, miten paljon haluat kerralla suorittaa, ja halutessasi myös toistaa osioita. Kurssin suorittaminen ei edellytä rekisteröintiä.

Tulossa vientikurssi myös elintarvikealan yrityksille

Julkaisemme kevään aikana myös erityisesti elintarvikealan yrityksille suunnatun vastaavan verkkokoulutuksen. Uutisoimme kurssin valmistumisesta nettisivuillamme ja uutiskirjeessämme.

Molemmat kurssit tehdään osana maa- ja metsätalousministeriön rahoittamaa pk-yritysten vientiosaamisen vahvistamisprojektia.

Pääset Viennin pelisäännöt -verkkokurssille tästä

Lisätietoa verkkokurssista: vienti@ruokavirasto.fi