Kapula - foorumi eläinlääkäreille

Kapula on eläinlääkäreiden oma foorumi Ruokaviraston Pikantti-ekstranetissa. Kapulasta löydät kaikille eläinlääkäreille tarkoitettua tietoa.

Käyttäjätunnukset ja kirjautuminen Kapulaan

Haluaisin tunnukset Kapulaan. Miten toimin?

Voit hakea tunnukset Kapulaan tällä lomakkeella. Tunnukset myönnetään vain eläinlääkäreille.

Minulla on jo tunnukset Kapulaan, mutta olen unohtanut käyttäjätunnukseni. Mistä voin tarkistaa sen?

Siirry Kapulan kirjautumissivulle ja klikkaa ”Unohditko salasanan?” -linkkiä. Valitse ”I have forgotten my username” ja syötä kenttään sähköpostiosoitteesi. Saat välittömästi sähköpostiisi viestin, jossa on käyttäjätunnuksesi.

Jos viestiä ei kuulu, tarkista ensin roskapostikansiosi. Kokeile viestin tilaamista tarvittaessa uudelleen syöttämällä toinen käytössäsi oleva sähköpostiosoite. Käyttäjätunnuksesi lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, joka tunnuksesi tietoihin on tallennettu.

Minulla on jo tunnukset Kapulaan, mutta olen unohtanut salasanani. Miten vaihdan sen?

Siirry Kapulan kirjautumissivulle ja klikkaa ”Unohditko salasanan?” -linkkiä. Valitse ”I have forgotten my password” ja syötä kenttään käyttäjätunnuksesi. Saat välittömästi sähköpostiisi viestin, jossa on linkki salasanan asettamiseen.

Jos viestiä ei kuulu, tarkista ensin roskapostikansiosi. Kokeile viestin tilaamista tarvittaessa uudelleen syöttämällä toinen käytössäsi oleva sähköpostiosoite. Salasanaviesti lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, joka tunnuksesi tietoihin on tallennettu.

Haluan päivittää käyttäjätunnukseni tietoja (nimi, sähköpostiosoite, työnantaja). Miten toimin?

Nimesi päivittyy Kapulaan automaattisesti, kun olet tehnyt ilmoituksen väestötietojärjestelmään. Sähköpostiosoitteen tai työnantajan muutoksesta voit ilmoittaa tällä lomakkeella.

Kirjautuminen Kapulaan ei onnistu. Mihin otan yhteyttä?

Saat tukea Kapula-kirjautumiseen tai käyttäjätunnuksesi tietojen päivittämiseen osoitteesta paasynhallinta@ruokavirasto.fi.

Sivu on viimeksi päivitetty 21.7.2022