Foodnutri

FOODNUTRI tutkimusinfrastruktuuri tulee myötävaikuttamaan kestävän kehityksen strategian (FOOD 2030) toteutumiseen ottaen huomioon Suomen hallituksen vision: "Vuonna 2030 suomalaiset kuluttajat syövät kestävästi ja eettisesti tuotettua kotimaista, maukasta, terveellistä ja turvallista ruokaa. Kuluttajilla on kyky ja mahdollisuus tehdä tietoisia valintoja.” FOODNUTRI palvelee tutkijoita, liiketoimintaa, viranomaistahoja, terveydenhuollon ammattilaisia, maanviljelijöitä sekä muita sidosryhmiä.

Yhteyshenkilöt:

Annikki Welling, kemian yksikönjohtaja p. +358 40 481 2270

Pirkko Tuominen, riskinarvioinnin yksikön yksikönjohtaja p. +358 40 021 1624

Maria Simola, mikrobiologian yksikkö, jaostopäällikkö p. +358 40 178 6623

Foodnutri

Hankkeen rahoitus:
Euroopan unioni
Suomen akatemia

nextgeneu_fi pieni.jpg
AKA_FI_SE_ENG_vaaka_sininen_RGB pieni.jpg