Osallistu Lumoavaan verkostoitumistapahtumaan – aiheena luonnon monimuotoisuus maataloudessa

29. maaliskuuta 2022

Maatalouden kannattavuuskriisi ja ilmastonmuutos aiheuttavat ahdinkoa suomalaisilla maatiloilla. Tilojen auttamiseksi luonnon omat ekosysteemipalvelut on hyvä valjastaa täysimääräisesti käyttöön. Tämä vaatii eri tahojen tiivistä yhteistyötä ja verkostojen vahvistamista.

Jos työskentelet luonnon monimuotoisuuden tai sen teemojen parissa, niin osallistu järjestämäämme verkostoitumistapahtumaan keskiviikkona 20.4.2022 Tampereella! Lähde kasvattamaan ammatillista verkostoasi, tapaamaan alan kollegoja ja kuuntelemaan ajankohtaisia puheenvuoroja luonnon monimuotoisuudesta maatalousympäristöissä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki luonnon monimuotoisuuden ja sen teemojen parissa työskentelevät asiantuntijat, tutkijat, hanketoimijat, järjestöjen ja oppilaitosten edustajat sekä maatalousneuvojat.

Tapahtuman puhujina toimivat professori Ilari Sääksjärvi Turun yliopistosta, projektijohtaja Eija Hagelberg Baltic Sea Action Groupista ja erityisasiantuntija Jere Kaivosoja Luonnonvarakeskuksesta. Verkostoitumistyöpajaa fasilitoivat suomalaiset pitkän linjan asiantuntijat maatalousluonnon monimuotoisuuden edistämisessä. Katso tapahtuman tarkempi ohjelma verkkosivustoltamme (ruokavirasto.fi) ja ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 5.4. Lyytissä!

Tapahtumaa on mukana järjestämässä maaseutuverkosto.

 

Lisätietoja antaa

Viestintäasiantuntija Paula Nykänen, 050 329 2676

paula.nykanen@ruokavirasto.fi