Käynnissä olevat ruokaketjuhankkeet

Hankkeet 2017–2019

Alkutuotannon laatujärjestelmistä lisäarvoa maidon-, lihan- ja kananmunantuotantoketjulle: Eläinten terveys ETT ry

224 000 euroa

DELICIOATS-hanke: Kauratuotteiden kansainvälisen Some-sisältömarkkinoinnin mallin kehittäminen: Fennopromo Oy

158 400 euroa

Elintarvikeviennin osaaja: Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy

421 117 euroa

Farmers Grain Export -hanke: Svenska lantbruksproducenternalförbund SLC rf

94 600 euroa

Kirkkautta pienpanimoiden laatutyöhön: Hämeen Ammattikorkeakoulu Oy

26 035 euroa

PROMO - Nimisuojatuotteiden monimediakampanja: Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti

120 402 euroa

Tuottajaorganisaatioita luomusiemen- ja puutarhatuotantoon: Luomuliitto ry

29 994 euroa

Vilja-, öljy- ja valkuaiskasvisektorin yhteistoimintahanke: Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry

 257 417 euroa

Hankkeet 2019–2021

Elintarvikevientikoulutus opiskelijoille:

ELOA - Elintarvikeviennin osaaminen kasvuun: XAMK

288 064 euroa

Läpimurto kansainvälisille elintarvikemarkkinoille vuonna 2021 -koulutuskokonaisuus: NIBS

229 040 euroa

Elintarvikevientikoulutus pk-yrityksille:

Pienistä puroista suuria väyliä -elintarvikeviennin koulutushanke: Fennopromo

307 304 euroa

Läpimurto kansainvälisille elintarvikemarkkinoille – pk-yrityksille suunnattu elintarvikevientikoulutus: NIBS

151 200 euroa

Pakkausmerkinnät:

Pakkauksen kyljessä: Marttaliitto

237 145 euroa