Käynnissä olevat ruokaketjuhankkeet

Hankkeet toteuttavat elintarvikeviennin koulutusohjelmaa, kehittävät vilja-, öljy- ja valkuaiskasvisektoria, monipuolistavat viljan ja viljatuotteiden vientikäytäntöjä sekä kehittävät laatu- ja jäljitettävyysjärjestelmiä ja tuottaja- ja toimialaorganisaatioiden toimintaa.

Hankkeet ovat valtakunnallisia, ja ne sisältävät tiedotusta, menekinedistämistä ja kehittämistoimenpiteitä.

Hankkeet 2017–2019

Alkutuotannon laatujärjestelmistä lisäarvoa maidon-, lihan- ja kananmunantuotantoketjulle: Eläinten terveys ETT ry

Toteutusaika: 1.1.2018–31.12.2019
Myönnetty avustus: 224 000 euroa

DELICIOATS-hanke: Kauratuotteiden kansainvälisen Some-sisältömarkkinoinnin mallin kehittäminen: Fennopromo Oy
Toteutusaika: 1.4.2018–30.9.2019
Myönnetty avustus: 158 400 euroa

Elintarvikeviennin osaaja: Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy
Toteutusaika: 15.12.2017–31.12.2019
Myönnetty avustus: 421 117 euroa

Farmers Grain Export -hanke: Svenska lantbruksproducenternalförbund SLC rf
Toteutusaika: 1.1.2018–31.12.2019
Myönnetty avustus: 94 600 euroa

Kirkkautta pienpanimoiden laatutyöhön: Hämeen Ammattikorkeakoulu Oy
Toteutusaika: 1.1.2018–31.12.2019
Myönnetty avustus: 26 035 euroa

PROMO - Nimisuojatuotteiden monimediakampanja: Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti Toteutusaika: 1.1.2018–31.12.2019
Myönnetty avustus: 120 402 euroa

Tuottajaorganisaatioita luomusiemen- ja puutarhatuotantoon: Luomuliitto ry
Toteutusaika: 1.1.2018-30.6.2019
Myönnetty avustus: 29 994 euroa

Vilja-, öljy- ja valkuaiskasvisektorin yhteistoimintahanke: Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry
Toteutusaika: 1.1.2018–31.12.2019
Myönnetty avustus: 257 417 euroa