Käynnissä olevat ruokaketjuhankkeet

Hankkeet 2019–2021

Hankkeiden kohdalla olevat linkit johtavat hankkeiden omille sivuille.

 

Elintarvikevientikoulutus opiskelijoille:

ELOA - Elintarvikeviennin osaaminen kasvuun: XAMK

288 064 euroa

Läpimurto kansainvälisille elintarvikemarkkinoille vuonna 2021 -koulutuskokonaisuus: NIBS

229 040 euroa

 

Elintarvikevientikoulutus pk-yrityksille:

Pienistä puroista suuria väyliä -elintarvikeviennin koulutushanke: Fennopromo

307 304 euroa

Läpimurto kansainvälisille elintarvikemarkkinoille – pk-yrityksille suunnattu elintarvikevientikoulutus: NIBS

151 200 euroa

 

Pakkausmerkinnät:

Pakkauksen kyljessä: Marttaliitto

237 145 euroa


Hankkeet 2020–2022

 

Laatujärjestelmät

 #nimisuoja2025 - Suomalaisen nimisuojan uudet tuotteet, tekijät ja kuluttajat: Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti

163 459,20 €

Global G.A.P tehokkaasti käyttöön viennin mahdollistamiseksi: Puutarhaliitto ry

226 073,28 €

Innovatiivinen sovellus suunnitelmallisen hännänpurennan ehkäisyyn: Helsingin yliopisto SAPARO

273 499,04 €

RKH3 - Kansalliset laatujärjestelmät osana kestävää ruokajärjestelmää: Eläinten terveys ETT ry

254 957,60 €

Suomen siipikarjaliitto ry Kanava II - kananmunaketjun laatujärjestelmän kehittämishanke: Suomen siipikarjaliitto ry

256 308,00 €

 

Markkinatoimenpiteet

Luomua metsäluonnosta: Suomen metsäkeskus

381 520,00 €

Farmers Grain Export 2.0: Svenska lantbrukseproducenternas centralförbund SLC rf

67 200,00 €

Vauhtia Viljaketjuun: Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR ry

183 084,90 €

Tuottavaa luomua –luomusiementuotannon vahvistaminen: ProAgria Etelä-Suomi

36 000,00 €

RapsiApp: Avena Nordic Grain Oy

151 880,00 €

RypsiRapsi 2025: ProAgria Keskusten liitto

335 013,00 €

Sivu on viimeksi päivitetty 16.6.2020