Saavutettavuus

Saavutettavuusseloste

Elintarvikemarkkinavaltuutetun toimisto pyrkii takaamaan elintarvikemarkkinat.fi-verkkosivuston saavutettavuuden lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua elintarvikemarkkinat.fi ja on laadittu 1.12.2020.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Elintarvikemarkkinavaltuutetun verkkosivuille tehdään saavutettavuusauditointi vuonna 2021. Saavutettavuuspuutteet korjataan saadun auditointiraportin perusteella ja saavutettavuusseloste täydennetään auditoinnin jälkeen.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto vastaa täysin/suurilta osin saavutettavuusvaatimuksia.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Lähetä meille sähköpostia, niin teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi: etmv(at)etmv.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle sähköpostilla: etmv(at)etmv.fi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen.
Elintarvikemarkkinavaltuutetun verkkosivuille tehdään saavutettavuusauditointi vuonna 2021. Saavutettavuuspuutteet korjataan saadun auditointiraportin perusteella ja saavutettavuuseloste täydennetään auditoinnin jälkeen.

Tämä verkkosivusto on julkaistu 1.12.2020.