Kapula - ett forum för veterinärer

Kapula är ett forum för veterinärer på Livsmedelsverkets Pikantti-extranät. I Kapula hittar du information till alla veterinärer. För närvarande är informationen till största delen på finska.

Användarnamn och inloggning till Kapula

Jag skulle vilja ha en användarskonton i Kapula. Vad ska jag göra?

Du kan ansöka om Kapula ID med detta formulär. ID:n utfärdas endast till veterinärer.

Jag har redan konton i Kapula, men jag har glömt mitt användarnamn. Hur får jag reda på det?

Gå till Kapulas inloggningssida och klicka på "Glömt ditt lösenord/Unohditko salasanasi?" länk. Välj "I have forgotten my password" och ange din e-postadress i fältet. Du kommer omedelbart att få ett meddelande i din e-post med ditt användarnamn.

Om du inte får meddelandet, kontrollera först din skräppostmapp. Om det behövs, försök att prenumerera igen genom att ange en annan e-postadress. Ditt användarnamn kommer att skickas till den e-postadress som finns lagrad i din användarnamnsinformation.

Jag har redan konton i Kapula, men jag har glömt mitt lösenord. Hur ändrar jag det?

Gå till Kapulas inloggningssida och klicka på "Glömt ditt lösenord/unohditko salasanasi?" länk. Välj "I have forgotten my password" och ange ditt användarnamn i fältet. Du kommer omedelbart att få ett meddelande i din e-post med en länk för att ställa in ett lösenord.

Om du inte får meddelandet, kontrollera först din skräppostmapp. Om det behövs, försök att prenumerera igen genom att ange en annan e-postadress som du användar. Lösenordsmeddelandet skickas till den e-postadress som finns i din kontoinformation.

Jag vill uppdatera mina användarnamnsuppgifter (namn, e-postadress, arbetsgivare). Vad ska ja göra?

Ditt namn kommer att uppdateras automatiskt i Kapula efter du informerat befolkningsdatassystemet. Du kan anmäla byte av e-postadress eller arbetsgivare genom att använda detta formulär.

Det går inte att logga in på Kapula. Vem ska jag kontakta?

Du kan få stöd för Kapula-inloggning eller uppdatering av dina uppgifter på paasynhallinta@ruokavirasto.fi

 

Sidan har senast uppdaterats 10.2.2023