Blogi: Ideat esiin!

9. lokakuuta 2019

Oletko joskus ajatellut, että tuonkin asian voisi tehdä viranomaisen verkkosivuille paremmin? Oletko huomannut, että pieni muutos viranomaisen palvelutavassa tekisi asioinnistasi heti helpompaa? Oletko joskus törmännyt niin loistavaan verkkopalveluun, että se on jäänyt mieleen?

Ruokavirasto haluaa kerätä yhteen näitä ajatuksia ja ideoita. Ideat voivat olla pieniä kehittämisajatuksia, suuria parannuksia tai ne voivat kuvata tavoitetilaa muutaman vuoden päässä. Unohda lainsäädännön rajoitukset ja kuvittele, että käytössä olisi pohjaton kirstu rahaa. Haluamme kuulla sinulta ajatuksia siitä, mihin suuntaan Ruokaviraston palveluita tulisi kehittää.

Kutsunkin sinut verkkoaivoriiheen ideoimaan yhteistä toimintaamme ja Ruokaviraston tulevaisuuden palveluita. Verkkoaivoriihellä keräämme ideoita ja arvokasta tietoa siitä, mitä odotat Ruokavirastolta tulevaisuudessa. Hyödynnämme verkkoaivoriihen tuloksia Ruokaviraston palveluiden kehittämisessä.

Klikkaa tästä itsesi verkkoaivoriiheen. Verkkoaivoriihi ei ole perinteinen kysely, vaan riihessä pääset arvioimaan myös muiden vastaajien ajatuksia. Aikaa ei kulu paljon, ehkä 10–15 min. Toki, jos innostut asiasta, aikaa saattaa hurahtaa huomaamatta paljon pidempikin tovi 😊. Ja jos oikein innostut, aivoriihen lopussa on linkki, jonka kautta pääset ilmoittamaan halukkuutesi osallistua Ruokaviraston palveluiden kehittämiseen myös jatkossa.

Teen itse yhden palvelulupauksen. Lupaan, että kerron verkkoaivoriihen tuloksista ja siitä, mihin suuntaan Ruokaviraston palveluita ollaan kehittämässä. Pidän asiaa esillä blogeissa ja somessa. Yhteisellä pohdinnalla ja avoimella keskustelulla pääsemme parhaisiin tuloksiin.

Tästä verkkoaivoriiheen

Asiakkuusjohtaja Jaakko Rinne.

Jaakko Rinne, asiakkuusjohtaja
jaakko.rinne@ruokavirasto.fi
Twitter: @rinne_jaakko
Instagram: rinnejaakko