Ruokavirasto järjestää tilaisuuksia ja koulutuksia toimialansa ammattilaisille.
Löydät tapahtumia alla olevasta listasta.
Koulutuksia ja tapahtumia
-
19. toukokuuta 2021
Koulutusiltapäivä elintarvikenäytteistä epidemiatilanteessa 30.9.2021
-
7. huhtikuuta 2021
Elintarvikealan vientivalmennus 13.4.2021
-
19. maaliskuuta 2021
16.4.2021: Koulutusiltapäivä elintarvikenäytteistä epidemiatilanteessa
-
1. helmikuuta 2021
Kalaterveyspäivä 2021 järjestetään etäseminaarina 25.3.
-
14. lokakuuta 2020
Ruokaviraston tiedepäivä 11.11.2020 tarjoaa ravintoa tiedenälkään
-
1. syyskuuta 2020
Koulutus toimijoille eläinperäisten elintarvikkeiden sisämarkkinatuonnista
-
7. huhtikuuta 2020
Riskinarviointi suomalaisten aikuisten altistumisesta elintarvikkeiden ja talousveden raskasmetalleille sekä alumiinille - julkistusseminaari 27.4.2020
-
25. helmikuuta 2020
Elintarvikealan vientivalmennus -webinaari 8.4.2020
-
12. helmikuuta 2020
Vireyttä seniorivuosiin – ikääntyneiden ruokasuosituksen julkistamistilaisuus 31.3.2020
-
10. lokakuuta 2019
Ruokaviraston tiedepäivä 14.11.2019
-
9. lokakuuta 2019
Riskinarviointipäivä 7.11.2019
-
6. syyskuuta 2019
Trikiinitutkimuskurssi
-
22. maaliskuuta 2019
Elintarvikealan vientivalmennuspäivä 4.4.2019
-
15. maaliskuuta 2019
CASE: "Pitsasuikale ja kinkkusuikale" 10.4.2019
-
15. maaliskuuta 2019
Tarjoilupaikkoja koskeva uusi MMM:n asetus 154/2019
-
6. maaliskuuta 2019
Koulutuspäivä 18.3.2019: Mikrobiologisten menetelmien mittausepävarmuus
-
29. tammikuuta 2019
Seminaari hyönteisalan toimijoille 18.1.2019