Ruokavirasto järjestää tilaisuuksia ja koulutuksia toimialansa ammattilaisille.
Löydät tapahtumia alla olevasta listasta.
Koulutuksia ja tapahtumia
-
11. toukokuuta 2023
Ruokaviraston tutkimuswebinaari 30.5 klo 14—15
-
9. toukokuuta 2023
Koulutusta tuorekasvisten ja käyttövalmiiden kasvisten merkinnöistä 14.6.2023
-
29. maaliskuuta 2023
Koulutus salmonellaerityistakuuelintarvikkeiden salmonellatutkimuksista 27.4.2023
-
22. maaliskuuta 2023
Kala-alan koulutusta 20.4. - 8.6.2023
-
16. helmikuuta 2023
17.5.2023 Riskinarviointipäivä
-
9. helmikuuta 2023
3.-4.10.2023 Ajankohtaista laboratoriorintamalla
-
31. tammikuuta 2023
Koulutus eräiden kypsennettyjen lihavalmisteiden nimistä (Ruokaviraston ohje 6092/3)