Viestintä

Ruokaviraston viestintä auttaa mediaa löytämään tarvitsemansa tiedon ja asiantuntijat. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset tietoa toiminnastamme tai haastateltavan juttuasi varten.

Viestinnän yhteystiedot

Graafista aineistoa ja kuvia

Ruokaviraston graafista aineistoa ja kuvia voit ladata aineisto- ja kuvapankista. Palvelussa on logoja verkko-ja painokäyttöön ja johdon valokuvia. Avoimeen osioon ei tarvitse rekisteröityä.

Aineisto- ja kuvapankki

Ruokaviraston logo Valmiina pöydässä kuvastaa viraston tehtävien kirjoa ja palvelulähtöisyyttä: koko elintarvikeketjua pellolta pöytään ja takaisin, elävää maaseutua, kaupunkia ja yrittäjyyttä, laajaa asiantuntemusta ja tutkimusta. Merkistä voi tunnistaa niin lautasen, tien, pellon, DNA:n, naudan, kuusenkerkän tai tähkän kuin auringonkin.

Ruokaviraston logo koostuu merkistä ja nimiöstä. Ensisijaisessa logossa nimiö on kolmella kielellä. Logosta on useita versioita eri käyttötarkoituksiin. Tällä sivulla ovat käytetyimmät perusversiot (toimisto-ohjelmat):

Eri käyttöyhteyksiin on omat fontit:

  • logon nimiössä Brandon Grotesque
  • painotuotteissa MR Eaves XL
  • verkkosivuissa Roboto
  • toimistokäytössä Calibri.

Ruokaviraston päävärejä ovat mustikka, olki ja vadelma, jotka kuvastavat turvallisuutta, asiantuntijuutta ja palvelua. Niiden lisäksi käytössä on yhdeksän keskenään samanarvoista tukiväriä.

Ruokaviraston logo on rekisteröity tavaramerkki. Se antaa Ruokavirastolle yksinoikeuden logon käyttöön, ja logoa käytetään vain Ruokaviraston toiminnan ja palveluiden yhteydessä. Logon käyttöön muissa yhteyksissä on aina pyydettävä viraston lupa.

Lisätietoja: 

Ruokaviraston viestintä

Aineisto- ja kuvapankki

Viraston nimen käännökset

Finnish

Ruokavirasto

Swedish

Livsmedelsverket

Northern Sami

Suoma biebmobearráigeahčču

English

Finnish Food Authority

German

Finnische Lebensmittelbehörde

French

Autorité alimentaire finlandaise

Russian

Финляндское агентство продовольствия

Spanish

Agencia Finlandesa de Alimentos

Portuguese

Agência Finlandesa de Alimentos

Estonian

Soome Toiduamet

Chinese

芬兰食品局

Japanese

フィンランド食料局Ruokavirasto

Korea

핀란드 식품 안전청

Sivu on viimeksi päivitetty 12.5.2023