Turvaviesti-palvelu

Huomioithan, että tavallinen, suojaamaton sähköposti ei ole tietoturvallinen. Lähetä salassa pidettävät tai muuten arkaluontoiset tiedot Ruokavirastoon Turvaviesti-palvelussa, osoitteessa https://turvaviesti.ruokavirasto.fi. Salassa pidettäviä tai arkaluontoisia tietoja ovat esimerkiksi henkilötunnukset, terveydentilatiedot, taloudellista asemaa koskevat tiedot sekä liike- ja ammattisalaisuudet. Turvaviestillä voit lähettää myös isoja liitetiedostoja.

Turvaviesti-palvelun kieli määräytyy käyttämäsi selaimen kielen mukaan. Palvelun oikeassa yläkulmassa on valikko, josta voit vaihtaa kielen haluamaksesi.

Syötä sähköpostiosoitteesi Turvaviesti-palveluun ja hyväksy osoitteesi rekisteröinti. Voit käyttää henkilökohtaista tai yhteispostilaatikon osoitetta lähettääksesi Ruokavirastoon turvaviestiä. Sähköpostiosoitteesi rekisteröinti Ruokaviraston Turvaviesti-palvelussa on voimassa 30 päivää.

Rekisteröinnin myötä saat sähköpostiisi viestin, joka sisältää linkin suojattuun viestinlähetykseen Turvaviesti-palvelussa.

Jos haluat säilyttää lähettämäsi turvaviestin, tallenna se viestin lähettämisen jälkeen. Vastaanottaja voi lukea lähettämäsi viestin 30 päivän ajan Turvaviesti-palvelussa.

Sivu on viimeksi päivitetty 6.5.2024