Hankekirjasto

Valitsemalla päävalikosta Hankkeet pääset Hankekirjastoon. Hankekirjastosta löydät organisaatiosi kaikki hankkeet ja näet niiden sen hetkisen tilan.

Hankkeet on listattu toteutusaikajärjestyksessä. Jokainen hanke tietoineen on omana kohtanaan. Laatikossa näkyvät muun muassa seuraavat tiedot: Hankkeen tila, Hankkeen nimi ja numero sekä Hankkeen toteutusaika. Lue lisää -kohdasta saat lisätietoa yksittäisestä hankkeesta.

Jos hankkeita on paljon, voit hakea hankkeita Laajennettu haku -toiminnolla löytääksesi haluamasi hankkeen. Klikkaa hiirellä oikeassa reunassa olevaa tekstiä Laajennettu haku. Tämä avaa valintalaatikot, joiden avulla voit täsmentää hakuasi. Hakulaatikot saat pois näkyvistä samassa kohdassa olevasta tekstistä Piilota haku.

Hankemappi

Lue lisää -painikkeesta pääset näkemään valitun hankkeen kaikki tapahtumat päivämäärineen. Hakemuksen saat auki kohdasta Avaa. Hakemuksen käsittelyhistorian saat näkyviin kohdasta Näytä historia. Yksittäisen hankkeen tarkastelunäkymästä takaisin hankekirjastoon pääset valitsemalla uudestaan Hankkeet.

Hankkeen tilat

Hankkeen eri tilat ja niiden selitykset:

  • Aloitettu (Perustiedot-välilehti on täytetty ja hakemus on tallennettu)
  • Keskeneräinen (Hakemus on tallennettu  ja välilehdet Kustannukset ja rahoitus, Tavoitteet sekä Allekirjoitus ja lähetys ovat avautuneet hakemukselle)
  • Jätetty (Kun hakemus on allekirjoitettu ja lähetetty viranomaiselle)
  • Hakemuksen läpikäynti (Kun hakemus on siirretty viranomaisen käsiteltäväksi ja hakemukselle on merkitty käsittelijä ja arvioitu käsittelyaika)
  • Avattu täydennettäväksi (Hakemus on palautettu hakijalle täydennettäväksi)
  • Tukipäätös tehty (Tukipäätös on tehty ja päätös näkyy hankekirjastossa)
Sivu on viimeksi päivitetty 25.2.2024