Viimeinen maksuhakemus

Kun hanke on toteutettu loppuun, on aika tehdä viimeinen maksuhakemus. Tämä tehdään pääsääntöisesti kuten maksuhakemusohjeessa on kuvattu.

Huomio, että hakemuksen kohdassa Hankkeen toteuttamisen tilanne (investoinnin toteuttamisen tilanne, jos kyseessä on investointihanke) Sinun on valittava "Kyllä", koska kyseessä on hankkeen viimeinen maksuhakemus (loppumaksu) ja hanke on valmistunut.

Sinun täytyy toimittaa viimeisen maksuhakemuksen yhteydessä:

  • Loppuraportti
  • Seurantatiedot

Löydät nämä lomakkeet hankemapista.

Hankemappi

Loppuraportti

Avaa loppuraporttilomake klikkaamalla Siirry loppuraportointiin – painikkeesta. Avaa lomake täytettäväksi Muokkaa – painikkeesta. Vastaa kaikkiin lomakkeella esitettyihin kysymyksiin. Voit halutessasi liittää raportille myös liitteitä. Lomakkeelle täydennetyt tiedot tallentuvat Tallenna ja sulje – painikkeesta. Lataa raporttikooste -painikkeesta avautuu pdf – tuloste omalle välilehdelle selaimessa tallentamista tai tulostamista varten.

Pääset siirtymään takaisin hankemappiin vasemmassa reunassa olevat Pikalinkistä Hankemappi.

Pikalinkit

Seurantatiedot

Seurantatiedot – painikkeesta aukeaa täytettäväksi lomake, jossa on samat kysymykset kuin mihin tukihakemuksen Seurantiedot - kohdassa vastasit tukea hakiessasi. Tallenna vastauksesi Tallenna – painikkeesta. Tallennuksen jälkeen järjestelmä siirtää sinut automaattisesti takaisin Hankemappiin.

Sivu on viimeksi päivitetty 29.6.2024