Punajuuri-fetakuskus

Ohje neljälle

  • 4 keskikokoista punajuurta
  • 1 sipuli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • timjamia
  • 3 dl vettä
  • 3 dl täysjyväkuskusta
  • 300 g fetaa, 9 % rasvaa
  • tuoretta persiljaa
  1. Kuori ja raasta punajuuri karkeaksi raasteeksi. Kuori sipuli ja silppua se hienoksi
  2. Lämmitä öljyä pannulla. Kuullota timjamia pannulla öljyssä 2 minuuttia ja lisää joukkoon punajuuriraaste sekä sipulit. Jatka kuullottamista 2–3 ​ minuuttia ja lisää vesi. Kun vesi kiehuu, ota pannu liedeltä ja kaada kuskus joukkoon. Peitä kannella ja anna hautua noin 5 minuuttia. Sekoita ja lisää lopuksi fetakuutiot.
  3. Koristele tuoreella persiljalla.

 

Sivu on viimeksi päivitetty 30.3.2023