Julkaisut ja esitykset

Ruokaviraston tieteellisen työn tulokset raportoidaan kansainvälisissä kokouksissa sekä korkeatasoisissa kansainvälisissä tieteellisissä julkaisusarjoissa, joissa vertaisarviointi varmistaa tutkimustyön laadun. Tieteellisten artikkeleiden lisäksi myös yleistajuisina artikkeleina. 

Tutkimustuloksista viestitään sidosryhmille ja kansalaisille Ruokaviraston tutkimusseminaareissa ja Tiedepäivässä sekä muissa tilaisuuksissa, kuten Virologia-päivät, Kasvinteveyden päivät, Eläinlääkäripäivät ja Elitarvikepäivät. Lisäksi myös sosiaalisessa mediassa.

Yliopiston ohjauksessa ruokavirastolaisilta valmistuu myös väitöskirjoja.

Lisätietoa tieteellisestä tutkimuksesta antavat tutkimusjohtaja, tutkimusyksiköiden johtajat ja tutkimusprofessorit.