Julkaisut ja esitykset

Vuodesta 2020 alkaen Ruokaviraston tutkimusjulkaisujen tiedot löytyvät Tiedejatutkimus.fi -palvelusta.

Ruokaviraston tieteellisen työn tulokset raportoidaan kansainvälisissä kokouksissa sekä korkeatasoisissa kansainvälisissä tieteellisissä julkaisusarjoissa, joissa vertaisarviointi varmistaa tutkimustyön laadun. Tieteellisten artikkeleiden lisäksi julkaisemme myös yleistajuisia artikkeleita.

Tutkimustuloksista viestitään sidosryhmille ja kansalaisille Ruokaviraston tutkimusseminaareissa ja Tiedepäivässä sekä muissa tilaisuuksissa, kuten Virologia-päivät, Kasvinterveyden päivät, Eläinlääkäripäivät ja Elitarvikepäivät. Lisäksi myös sosiaalisessa mediassa.

Yliopiston ohjauksessa ruokavirastolaisilta valmistuu myös väitöskirjoja.

Lisätietoa tieteellisestä tutkimuksesta antavat tutkimusjohtaja, tutkimusyksiköiden johtajat ja tutkimusprofessorit.

 

Sivu on viimeksi päivitetty 3.3.2021