Kampylobakteerioosiin liittyvä asiantuntijaseminaari

Aika: to 30.11. klo 13-15.30
Paikka: Teams

  • Tervetuliaissanat: Ruska Rimhanen-Finne (pj)

  • Kristiina Suominen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos: Ihmisten kampylobakterioosi ja tartuntalähteet Suomessa (10 min)

  • Paula Hietanen, Ruokavirasto: Kampylobakteeriseuranta teurastamoilla (10 min)

  • Päivikki Perko-Mäkelä, Atria: Kampylobakteerit siipikarjassa elintarviketeollisuuden ja kuluttajien terveyden näkökulmasta (10 min)

Keskustelua n. 30 min

Jaloittelutauko 15 min

  • Tessa Häkkänen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos: Kampylobakteerin genotyypitys ja antibioottiresistenssi: KAMPY hanke ja aikaisemmat löydökset (20 min)

  • Jukka Ranta, Ruokavirasto: Source attribution: tapausluokittelua tyypitystietoja käyttämällä (10 min)

Keskustelua n. 30 min

Loppusanat: Ruska Rimhanen-Finne

 

Sivu on viimeksi päivitetty 2.11.2023