Aika: to 14.12. klo 13-15.30
Paikka: Teams
- Tervetuliaissanat: Ruska Rimhanen-Finne (pj)
- Kristiina Suominen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos: Ihmisten listerioosi Suomessa (10 min)
- Saara Salmenlinna, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos: Potilasnäytteiden tyypitys (10 min)
- Maria Hautaniemi, Ruokavirasto: Elintarvikenäytteiden tyypitys (10 min)
Keskustelua n. 30 min
Jaloittelutauko 15 min - Katja Selby, Helsingin yliopisto: Listeriariskinhallinnan periaatteet (englanniksi, 10 min)
- Seija Pihlajaviita, Atria: Teollisuuden näkökulmia listeriariskinhallintaan (10 min)
- Jarkko Niemi, Luonnonvarakeskus: Listeriariskinhallinnan kustannukset elintarviketeollisuudessa (10 min)
Keskustelua n. 30 min
Loppusanat: Ruska Rimhanen-Finne