Eläinlääkärin ammatinharjoittamiseen liittyvät yhteystiedot

Eläinlääkärin ammatin harjoittamiseen ja eläinlääkäriksi laillistumiseen liittyviin hakemuksiin vaadittavien liitteiden tulee pääsääntöisesti olla alkuperäisiä tai oikeaksi todistettuja jäljennöksiä. Nämä tulee toimittaa Ruokavirastolle kirjepostilla.

EU/ETA-yliopistosta valmistuneen EU/ETA-kansalaisen hakemus eläinlääkäriksi laillistamiseksi Suomessa muodostaa poikkeuksen ja hakemusasia voidaan yleensä hoitaa myös sähköpostitse. Tämä koskee myös Helsingin yliopistosta valmistuneita Suomen kansalaisia.

Postiosoite

Ruokavirastolle osoitettavat eläinlääkärinammatin harjoittamista koskevat hakemukset ja ilmoitukset liitteineen voidaan lähettää seuraavaan osoitteeseen:

Ruokavirasto
Eläinlääkärin ammatinharjoittaminen
PL 200
00027 RUOKAVIRASTO

Asiointi sähköpostitse

Huomioithan, että tavallinen, suojaamaton sähköposti ei ole tietoturvallinen. Lähetä salassa pidettävät tai muuten arkaluontoiset asiakirjat Ruokavirastoon Turvaviesti-palvelussa. Turvaviestillä voit lähettää myös isoja liitetiedostoja.

Jos lähetät hakemuksen tai kantelun sähköpostilla, käytä osoitetta kirjaamo@ruokavirasto.fi

Jos haluat kysyä lisätietoja eläinlääkäriksi laillistumisesta, eläinlääkärinammatin harjoittamisesta tai eläinlääkäreiden valvonnasta, ota meihin yhteyttä osoitteella:
elainlaakarit@ruokavirasto.fi

Jos sinulla on asiaa tai kysyttävää eläinlääkärirekisteristä, käytä osoitetta
elainlaakarirekisteri@ruokavirasto.fi

 

 

 

Sivu on viimeksi päivitetty 19.8.2022