Elintarvikemarkkinavaltuutetun toimiston uusi harjoittelija

11.5.2021

Elintarvikemarkkinavaltuutetun toimistossa pyritään edistämään opiskelijoiden työssäoppimista tarjoamalla korkeakouluopiskelijoille harjoittelupaikkoja ympäri vuoden. Tällä tavoin harjoittelijat pääsevät kehittämään omia taitojaan työelämässä sekä toimisto saa asiantuntevan tiimipelaajan. Toukokuun alussa toimistolla harjoittelijana aloitti oikeusnotaari Heikki Puttonen.

Heikki on aloittanut korkeakoulutaipaleensa kauppatieteellisessä, josta kuitenkin siirtyi paria vuotta myöhemmin oikeustieteen opintojen pariin Lapin yliopistoon. Nyt hän on edennyt opinnoissaan loppusuoralle työstämään gradua, jonka on tarkoitus valmistua lähitulevaisuudessa. Aiempina vuosina Heikki on työskennellyt muun muassa pankissa sekä valtiolla veroasioiden parissa.

Kysyimme Heikiltä, että millaisia odotuksia hänellä on tätä harjoittelua kohtaan. Hän kertoi odottavansa elintarvikemarkkinavaltuutetun toimistossa työskentelyn olevan mainio tilaisuus oppia paljon uutta juridiikan saralla sekä mahdollisuus nähdä uuden viranomaisen toimintatavat ja osallistua niiden jatkojalostamiseen. Uudistuva lainsäädäntö sekä oma mielenkiinto markkinoiden sääntelyä ja valvontaa kohtaan luovat takuulla hyvät puitteet mielenkiintoiselle ja opettavaiselle harjoittelujaksolle.

Vapaa-aika Heikillä kuluu tyypillisesti hyvien tv-sarjojen, podcastien, kirjallisuuden ja muun viihteen parissa. Lisäksi aikaa tulee vietettyä kokkailupuuhissa keittiössä ja reippailemassa kuntosalilla sekä talvisin myös hiihtoladuilla.

Tervetuloa elintarvikemarkkinavaltuutetun toimistoon!

 

Heikki_Puttonen.jpg