Ruokaketjun uutiskirjeessä aiheena muuan muassa suolan määrän vähentäminen elintarvikkeissa

15. kesäkuuta 2022

Vuoden 2022 kolmas Ruokaketjun uutiskirje on ilmestynyt. Uutiskirjeeseen on koottu ajankohtaisia poimintoja elintarvikealalta, luomusta, viennistä ja ruokaketjuhankkeista. Kirjeen voi lukea myös ruotsiksi. Aiheita muun muassa:

  • Suolan määrää elintarvikkeissa pitää edelleen vähentää
  • Vähittäiskauppojen luomusertifiointi
  • EU:n asettamilla vientipakotteilla voi olla välillisiä vaikutuksia rehujen ja elintarvikkeiden vientiin Venäjälle
  • Ruokaketjun hankehaku on käynnissä 6.–9.9.2022.

Koko uutiskirjeen voit lukea täällä.

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi.