Tilaa Ruokaviraston uutiskirjeitä

Voit tilata sähköpostiisi Ruokaviraston uutiskirjeen. Valitse haluamasi uutiskirje ja anna sähköpostiosoitteesi. Paina lopuksi Lähetä-painiketta.

Lähetämme uutiskirjeen aiheesta riippuen muutaman kerran vuodessa tai muutaman viikon välein. Voit halutessasi perua tilauksen uutiskirjeen lopussa olevan linkin kautta.

Lisätietoa tietosuojasta Ruokavirastossa

Ruokaketjun uutiskirje

Yrityksille ja viranomaisille tietoa elintarvikealasta, viennistä ja hankkeista.

Viljelijäuutiskirje

Ajankohtaista asiaa viljelijätuista. Lähetämme uutiskirjeen myös neuvojille ja kaikille Vipu-palvelussa sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille maatilojen osallisille.Neuvojauutiskirje

Ajankohtaista tietoa maatilojen neuvontajärjestelmässä mukana oleville neuvojille sekä vinkkejä muille maatalousalan neuvojille ja neuvonnasta kiinnostuneille.


Puutarha-alan uutiskirje

Puutarha-alan uutiskirjeessä on ajankohtaista tietoa karanteenituhoojista sekä muista kasvinterveyden asioista.


ISPM 15 uutiskirje

Uutiskirje ISPM 15 -toimijoille ja puutavaran viejille.


Siemenuutiset

Uutiskirje siemenviljelijöille, siemenpakkaamoille, siementarkastajille ja muille asiasta kiinnostuneille. Välitämme kirjeessä ajankohtaista tietoa siemeniin liittyvän valvonnan asioista siemenen laatua unohtamatta.


Kasvien maahantuojat -uutiskirje

Uutiskirje kasvien ja kasvituotteiden maahantuojille. Välitämme kirjeessä ajankohtaista tietoa kasvien ja kasvituotteiden maahantuonnin valvonnan asioista.


Vertailulaboratorion uutiskirje

Uutiskirje hyväksytyille laboratorioille ja muille Ruokaviraston vertailulaboratorioiden sidosryhmille.Eläinterveystutkimuksen uutiskirje

Uutiskirje eläinlääkäreille.


Riskinarvioinnin uutiskirje


Metsäkatoasetus (EUDR) ja puutavara-asetus (EUTR) -uutiskirje

EUDR- ja EUTR-uutiskirje toimijoille


Lannoitealan uutiskirje

Lannoitealan toimijoille ja muille asiasta kiinnostuneille ajankohtaista tietoa lannoitevalmisteiden valmistukseen ja markkinoille saattamiseen liittyvistä asioista ja lannoitevalmisteiden valvonnasta.


Rehualan uutiskirje

Rehualan toimijoille ja lemmikkieläinten omistajille ajankohtaista tietoa rehujen valmistukseen ja markkinoille saattamiseen liittyvistä asioista ja rehujen valvonnasta.
Sivu on viimeksi päivitetty 12.3.2024