Elintarviketurvallisuus- ja laatututkimus
Virusten esiintyminen ja säilyvyys elintarviketuotantoketjussa ja elintarviketeollisuuden prosesseissa (VIRSTA) -hanke:
Kotimaista kalaa ravinnoksi monipuolisemmin ja turvallisemmin (EU-kalat IV) -hanke:
Eläinten terveys ja hyvinvointitutkimus
Lintuinfluenssan leviämiseen vaikuttavien riskitekijöiden kartoitus (AI-RISKI) -hanke:
Kolibasilloosin hallinta siipikarjan tuotantoketjussa -hanke:
Kryptosporidioosi – nouseva zoonoosiuhka nautakarjoissa KRYPTO -hanke:
Kalojen hyvinvointiohjelman suunnittelu ja käynnistys -hanke:
Mycoplasma bovis -tartunnan hallinta nautojen lisääntymisteknologiassa -hanke:
- Mycoplasma bovis -tartunnan hallinta nautojen lisääntymisteknologiassa- loppuraportti ja toimintasuositukset (pdf).
Salmonellan leviäminen suomalaisille nauta- ja sikatiloille -hanke:
- Hyvän salmonellatilanteen säilyttäminen nauta- ja sikatiloilla vaatii tehokkaita torjuntakeinoja (pdf)
Muut hankkeet
Mikromuovit maatalousmaassa – Päästöt, vaikutukset ja väheneminen -hanke:
Perunateollisuuden sivuvirtojen kasvinterveysriskit -hanke: