Ruokaviraston asiointipalveluita huolletaan 12.9.2025 kello 16.15 alkaen. Lisätietoja

Politiikkasuositukset

Elintarviketurvallisuus- ja laatututkimus

Virusten esiintyminen ja säilyvyys elintarviketuotantoketjussa ja elintarviketeollisuuden prosesseissa (VIRSTA) -hanke:

Kotimaista kalaa ravinnoksi monipuolisemmin ja turvallisemmin (EU-kalat IV) -hanke:

Eläinten terveys ja hyvinvointitutkimus

Lintuinfluenssan leviämiseen vaikuttavien riskitekijöiden kartoitus (AI-RISKI) -hanke:

Kolibasilloosin hallinta siipikarjan tuotantoketjussa -hanke:

Kryptosporidioosi – nouseva zoonoosiuhka nautakarjoissa KRYPTO -hanke:

Kalojen hyvinvointiohjelman suunnittelu ja käynnistys -hanke:

Mycoplasma bovis -tartunnan hallinta nautojen lisääntymisteknologiassa -hanke:

Salmonellan leviäminen suomalaisille nauta- ja sikatiloille -hanke:

Muut hankkeet

Mikromuovit maatalousmaassa – Päästöt, vaikutukset ja väheneminen -hanke:

Perunateollisuuden sivuvirtojen kasvinterveysriskit -hanke:

 

 

Sivu on viimeksi päivitetty 11.9.2025