Ruokavirasto mukana Tutkitun tiedon teemavuodessa

24. maaliskuuta 2021

Tutkitun tiedon teemavuosi 2021 on kansallinen hanke, jonka toteuttavat opetus- ja kulttuuriministeriö, Suomen Akatemia ja Tieteellisten seurain valtuuskunta yhteistyössä tutkitun tiedon parissa toimivien organisaatioiden kanssa. Teemavuoden ohjelma koostuu organisaatioiden tuottamista tapahtumista ja teoista, ja ohjelmaan on avoin ja jatkuva haku teemavuoden ajan. Mukana on erilaisia tilaisuuksia, kehitysprojekteja ja kampanjoita, jotka järjestetään joko verkossa tai paikan päällä.

Ruokavirasto osallistuu Tutkitun tiedon teemavuoteen muun muassa 30.3.2021 alkavalla tutkimusseminaarisarjalla, tiedepäivällä ja riskinarviointipäivällä sekä blogikirjoituksilla. Tiedotamme tulevista tapahtumista verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

Tieteellinen tutkimus on yksi Ruokaviraston lakisääteisistä tehtävistä ja se liittyy viraston yhteiskunnalliseen tehtävään ja vaikuttavuuteen. Lue lisää tieteellisestä tutkimuksestamme.

Ruokavirasto osallistuu myös Tutkimuslaitosten yhteenliittymän eli Tulanetin toimintaan. ”Tulanet osallistuu teemavuoteen erilaisilla teoilla, jotka kertovat tutkimuslaitosten tuottaman tiedon merkityksestä arjessamme ja globaalien ongelmien ratkaisemisessa”, kertoo Tulanetin toiminnanjohtaja Sanna Marttinen 13.1.2021 Tulanetin sivuilla julkaistussa uutisessa.

Lue lisää teemavuodesta osoitteessa tutkittutieto.fi. Voit seurata teemavuotta ja jakaa sen viestiä Twitterissä (@tttv2021). Seuraa myös aihetunnisteita #tttv21 ja #tutkituntiedonteemavuosi.

Ruokavirasto twiittaa kuluvan vuoden aikana tutkimuksestaan aihetunnisteella #RuokavirastoTiede21.

Lisätietoja:

Ruokaviraston tutkimusjohtaja Liisa Maunuksela, p. 0295 204 684, liisa.maunuksela@ruokavirasto.fi

Tutkitun tiedon teemavuoden logo.