Pikantti-ekstranet

Pikantti-ekstranet on suljettu verkkopalvelu, joka on tarkoitettu viranomaisille ja muille sidosryhmille, joita Ruokavirasto ohjaa ja joiden kanssa virasto tekee yhteistyötä. Pikantin osoite on https://pikantti.ruokavirasto.fi.

Pikantin käyttö edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa

Kirjaudu Pikanttiin Pääsynhallinnan käyttäjätunnuksella ja itse kirjautumisvaiheessa luomallasi salasanalla. Katso ohjevideolta neuvot salasanan asettamiseen ja kirjautumiseen.

Toimi näin, jos sinulla ei vielä ole Pääsynhallinnan käyttäjätunnusta:

  • Virkamies tai viranhaltija maa- ja metsätalousministeriön (MMM) hallinnonalalla tai Leader-ryhmän työntekijä: Pyydä esimiestäsi (tai organisaationne IAM-vastaavaa) tallentamaan tietosi Pääsynhallintaan.
  • Virkamies tai viranhaltija muulla kuin MMM:n hallinnonalalla: Täytä tämä rekisteröintilomake, jotta voimme tallentaa tietosi Pääsynhallintaan.
  • Muut kuin virkamiehet ja viranhaltijat, kuten valtuutetut tarkastajat ja näytteenottajat sekä projektien ja yhteistyöryhmien jäsenet: Täytä tämä rekisteröintilomake, jotta voimme tallentaa tietosi Pääsynhallintaan.

Tallennuksen myötä saat sähköpostiisi Pääsynhallinnan käyttäjätunnuksen (esimerkiksi mallikas@ely-keskus.fi). Sinun ei tarvitse kirjautua Pääsynhallintaan tai hakea sieltä käyttöoikeuksia. Paina kuitenkin käyttäjätunnus mieleesi.

Odota hetkinen. Käyttäjätunnuksesi kopioidaan automaattisesti noin tunnin kuluessa Pääsynhallinnasta Pikanttiin.

Käyttäjätuki

Pikantin käyttäjätuki palvelee osoitteissa pikantti@ruokavirasto.fi ja pikantti@foodauthority.fi.

Pikantin käyttöoikeudet hoidetaan osoitteessa paasynhallinta@ruokavirasto.fi