Pikantti-ekstranet

Pikantti-ekstranet on suljettu verkkopalvelu, joka koostuu kahdesta puolikkaasta: ekstranetistä ja työtiloista. Ekstranet-sisällöt on tarkoitettu viranomaisille. Työtiloissa työskentelemme viranomaisten ja muiden sidosryhmien kesken.

Pikantin käyttö edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa.

Aloita tästä, jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta

  • Virkamiehet ja viranhaltijat maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalalla sekä Leader-ryhmän työntekijät: Pyydä esimiestäsi tallentamaan tietosi Pääsynhallinta-sovellukseen. Jos olet itse esimies, ja tunnusten hakuprosessi on epäselvä, ole yhteydessä Pääsynhallinnan tukeen (yhteystiedot alla).
    • Tallennuksen myötä saat sähköpostiisi Pääsynhallinnan käyttäjätunnuksen. Sinun ei tarvitse kirjautua Pääsynhallintaan tai hakea sieltä käyttöoikeuksia. Paina kuitenkin Pääsynhallinnan käyttäjätunnus mieleesi. Odota noin 1–2 tuntia, jotta käyttäjätunnuksesi kopioituu Pääsynhallinnasta Pikanttiin.
  • Muut sidosryhmät (mm. valtuutetut tarkastajat sekä projektien ja yhteistyöryhmien jäsenet): Täytä rekisteröintilomake, jotta voimme toimittaa sinulle tunnukset Pikanttiin.

Kirjaudu Pikanttiin, kun sinulla on käyttäjätunnus

  • Voit kirjautua Pikanttiin Pääsynhallinnan käyttäjätunnuksellasi sekä Pikanttia varten erikseen määrittelemälläsi salasanalla. Katso neuvot salasanan asettamiseen ohjevideolta.
  • Kun olet kirjautunut Pikanttiin, näet siellä sellaiset sisällöt, joihin sinulla on käyttäjätunnuksesi puitteissa oikeus.

Käyttäjätuki

Mahdollisissa kirjautumis- tai tunnuspulmissa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen paasynhallinta@ruokavirasto.fi.

Sivu on viimeksi päivitetty 3.2.2023