Ruokaketjun uutiskirje: Näin toteutat lämpötilahallinnan elintarvikehuoneistossa

5. syyskuuta 2025

Vuoden 2025 neljäs Ruokaketjun uutiskirje on ilmestynyt. Uutiskirjeeseen on koottu ajankohtaisia poimintoja elintarvikealalta ja viennistä. Voit lukea kirjeen myös ruotsiksi. Aiheita muun muassa:

  • Ruokaviraston lämpötilahallintavideoita voi hyödyntää osana henkilökunnan perehdyttämistä ja omavalvontakoulutusta
  • Rahoitustukea saatavilla kyberturvallisuuslain toimeenpanon tukemiseen
  • Nitriitin ja nitraatin käyttöä elintarvikkeissa rajoitetaan
  • Elintarvikkeiden pakastaminen ja jäädyttäminen elintarvikehuoneistoissa -ohje päivitetty
  • Etelä-Korean munien ja siipikarjanlihan eläinterveystodistukset ovat päivittyneet

 

Koko uutiskirjeen voit lukea täältä.   

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi.