- FOODSAFETY4EU - Multi-Stakeholder Platform for Food Safety in Europe
- Haittaeläinten vaikutus zoonoosien säilymiseen ja leviämiseen tuotantotiloilla (HAITTAELÄIN)
- STEC esiintyvyys nautojen ruhonäytteissä - pilottiprojekti uuden seurantaohjelman näytteenotosta
- Suomalaisten Yersinia pseudotuberculosis –kantojen populaatiogenetiikka
- Virusten esiintyminen ja säilyvyys elintarviketuotantoketjussa ja elintarviketeollisuuden prosesseissa
- PARC- kemikaalialtistumisen biomonitorointi
- Strontiumisotooppimenetelmän kehittäminen ruokaväärennösten tutkimukseen (SIKRUT)
- Finnish Thermal Ionisation Mass Spectrometer and metal-free cleanroom facility (FINTIMS)
- Climate Smart Food and Nutritition Research Infrastructure Consortium (Foodnutri)
- Kampylobakteerin tartuntalähteiden ja -reittien tunnistaminen (KAMPY)
- Etusivu
- Teemat
- Tutkimus
- Tutkimushankkeet
- Käynnissä
- Elintarviketurvallisuus