logo - Ruokavirasto
Asiointi
  • Etusivu
  • Tietoa meistä
  • Asiointi
  • Oppaat ja lomakkeet
  • Yritykset
  • Elintarvikeala
  • Ohje lihan arvostelusta lihantarkastuksen yhteydessä

Ohje lihan arvostelusta lihantarkastuksen yhteydessä

1. helmikuuta 2021

Ohje lihan arvostelusta lihantarkastuksen yhteydessä (pdf) 

Avainsanat

  • Tietoa meistä
  • Elintarvikeala

Elintarvikeala

  • Elintarvikealan oppaat
  • Alkutuotanto
  • Ravintolisät ja täydennetyt elintarvikkeet
  • Elintarvike-, lannoite- ja rehututkimus
  • Elintarvikehuoneistot
  • Erityisille ryhmille tarkoitetut elintarvikkeet
  • Kemialliset vaatimukset
  • Kuljetus
  • Laitokset
  • Mikrobiologiset vaatimukset
  • Omavalvonta
  • Pakkausmerkinnät
  • Takaisinvedot
  • Terveysvaaratilanteet
  • Teurastus
  • Varastointi

Ruokavirasto

PL 100
00027 RUOKAVIRASTO

Yhteystiedot
Palaute
Tietosuojailmoitus
Saavutettavuusseloste
Tietoa sivustosta

 

 


Vaihde 029 530 0400
kirjaamo@ruokavirasto.fi