Uusi Ruokaketjun uutiskirje kattaa myös viennin

25. huhtikuuta 2019

Ajankohtaista elintarvikkeista, Ajankohtaista viennistä ja Ruokaketjuhankkeiden uutiskirje on yhdistetty Ruokaketjun uutiskirjeeksi. Uuden uutiskirjeen toinen numero julkaistiin 24.4.2019.

Tässä alla näet uutiskirjeen vientiuutiset. Koko uutiskirjeen voit lukea täällä. Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi täällä.


Vienti-ihmiset kohtasivat valmennuspäivässä

Vientineuvontamme ja Food from Finlandin huhtikuun alussa järjestämä elintarvikealan vientivalmennuspäivä keräsi paikan päälle ja etäyhteyksien päähän runsaasti viennistä kiinnostuneita yrityksiä. Kiitos kaikille mukana olleille!

Jos tilaisuus jäi sinulta väliin tai haluat palata päivän antiin, löydät esitykset ja videotallenteet täältä. Vastaathan myös palautekyselyymme, jotta voimme kehittää tulevia koulutuspäiviä toiveiden mukaisesti.


Päivitä tietosi ja opi uutta viennin verkkokurssilla

Uusilla elintarvikeyrityksille ja valvojille suunnatuilla verkkokursseilla käsitellään muun muassa viennin vaiheita ja vaatimuksia sekä viennissä tarvittavia todistuksia. Tutustu kursseihin ja vinkkaa niistä eteenpäin!


Uusia vientimahdollisuuksia kalastustuotteille

Kalastustuotteiden vienti Saudi-Arabiaan on mahdollista Saudi-Arabian hyväksymistä kala-alan laitoksista. Suomi ja Saudi-Arabia ovat sopineet viennissä käytettävästä eläinlääkintötodistuksesta. Lisätietoa netistä ja afrikka@ruokavirasto.fi

Kiinan viranomaiset myönsivät maaliskuussa vientiluvan kolmelle suomalaiselle kala-alan laitokselle. Lisätietoa netistä ja kiina@ruokavirasto.fi.


Vinkkejä ja vientipoimintoja


Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiimme