logo - Livsmedelsverket
Tjänster
  • Första sidan
  • Företag
  • Livsmedelsbranschen
  • Gemensamma krav för livsmedelsbranschen
  • Livsmedelshygien

Livsmedelshygien

Sidan har senast uppdaterats 8.4.2020

Gemensamma krav för livsmedelsbranschen

  • Beredskap inför strålrisksituationer
  • Egenkontroll
  • Flexibilitet i livsmedelslagstiftningen
  • Livsmedelshygien
    • Hantering av lättfördärvliga oförpackade livsmedel
    • Hygieniskt arbetssätt
    • Renhållning
  • Nationella kvalitetssystem
  • Svinnmat
  • Tillsyn
  • Vanliga frågor om coronaviruset COVID-19 -till företag inom livsmedelsbranschen
  • Verksamhet i misstanke om matförgiftning
  • Beredskap inför afrikansk svinpest

Livsmedelsverket

PB 100
00027 LIVSMEDELSVERKET

Kontaktuppgifter
Ge respons
Dataskydd
Tillgänglighetsutlåtande
Information om webbplatsen

 


Växel +358 29 530 0400
kirjaamo@ruokavirasto.fi