Lär dig om frågor som anknyter till grundandet av en restaurang med hjälp av en guide eller en webburs
Guiden
När du planerar att grunda en restaurang, ta först del i avsnitten om Grundande och Lokaler. Du kan utforska och skriva ut guiden antingen som en helhet eller en del i taget.
Delar av guiden:
- Guidens innehåll
- Del 1, Grundande: sammanfattning av uppgifter som behövs för grundandet av en restaurang.
- Del 2, Lokaler: information om kraven i anslutning till restauranglokaler.
- Del 3, Verksamhet: krav som ställs på restaurangens verksamhet.
- Del 4, Personal: krav som ställs på restaurangens personal.
- Del 5, Egenkontroll: information om egenkontroll. Med hjälp av denna information kan du göra upp en egenkontrollplan för din restaurang.
- Del 6, Ordförklaringar: Vissa ord har streckats under i texten. Du hittar förklaringen till dem i del 6.
Webbkursen
Webbkursen har samma innehåll som guiden och är indelat i flera delar.
Länkar till tilläggsuppgifter som nämnts i webbkursen och i guiden hittar du här. Observera att alla tilläggsuppgifter som nämnts på webbkursen tyvärr inte finns tillgängliga på alla språk.