Gå direkt till innehållSök på hela webbplatsen
logo - Livsmedelsverket
fi - Suomeksi sv - På svenska en - In English
    • Första sidan
    • Teman
    • Forskning
    • Vetenskapliga projekt
    • Pågående
    • Människors, djurs och växters hälsa och välbefinnande
    • Djurens hälsa och välbefinnande

    Djurens hälsa och välbefinnande

    • Hantering av kolibacillos i produktionskedjan för fjäderfä
    • Hudinfektion i klövområdet hos mjölkkor – ett nytt hot mot mjölkboskapsekonomin
    • Innovationer inom vattenodling: recirkulering
    • Inverkan av bakterier vid uppkomsten av vattenmögel samt PCR-identifieringsmetoder för vattenmögel samt bakterier
    • Kontroll på Mycoplasma bovis -infektionerna i nötkreaturens fortplantningsteknologi
    • Kräftpestens diagnostik och epidemiologi
    • Nya ärftliga sjukdomar som försvagar djurens välmående
    • Spridning av salmonella till finländska nöt- och svingårdar
    • Verifiering och certifiering av det goda paratuberkulosläget hos mjölkboskap för att stödja mjölkboskapsskötseln
    • Virussjukdomar med betydelse för fiskerinäringen i Finland
    Sidan har senast uppdaterats 3.6.2020

    Livsmedelsverket

    PB 100
    00027 LIVSMEDELSVERKET

    Kontaktuppgifter
    Ge respons
    Dataskydd
    Tillgänglighetsutlåtande
    Information om webbplatsen

    Cookie inställningar

     


    Växel +358 29 530 0400

    Tillbaka till början